Fulham som tappat båda sina stjärnforwards Ross McCormack och Moussa Dembele (gjorde 36 tävlingsmål ihop förra säsongen) har överraskat alla med att ta 6 poäng på första två matcherna:
1) 1-0-seger hemma på Craven Cottage mot Newcastle i premiären. Ett ringrostigt Newcastle fick inte hål på ett defensivt Fulham.
2) 2-1-seger borta mot Preston, lite turligt då Preston hade en boll inne för 2-2 men som vinkades bort för offside.
Fulham letar fortfarande efter förvärv då Slavisa Jokanovic inte tycker att truppen håller någon vidare klass. Så luras inte av segrarna och Fulham är normalt väldigt svajigt på bortaplan.
Jag tror ICKE att tredje raka segern kommer ikväll.
Skador & avstängningar
Fulham:
Ryan Fredericks, mittback.

Leeds har fått en jobbig start på säsongen under nye Gary Monk. 3-0-förlust i premiären, svår bortamatch mot QPR, följdes upp av en tung 2-1-förlust hemma mot Birmingham.
Här var Leeds det bättre laget och borde tagit minst en pinne.
Jag tror laget efter hård feedback av Gary Monk studsar tillbaka här, laget är vråltaggat och möter ett smånöjt Fulham. Den inställningsskillnaden gör mycket i en sådan här megalång serie.

Skador & avstängningar
Leeds:
Gaetano Berardi, högerback.

Jag har mycket svårt att se någon som kan acceptera att "Nya Leeds" inleder med tre raka förluster och alla kommer verkligen gå in stenhårt för den här matchen på Elland Road. Möjligen lätt övertända om man läser införrapporterna...

Det är bara dags för Leeds nu som har ett bra offensivt material med Kemar Roofe, Chris Wood, Souleymane Doukara, Marcus Antonsson men framförallt Pablo Hernandez, och som nu har täppt till skadan på högerbacksplatsen genom att plocka in stabile Luke Ayling (Bristol City). Nu har man även värvat in mittbacken Liam Bridcutt från Sunderland.

Mina spel: Leeds-Fulham 1. Asian 0. Pengarna tillbaka vid kryss. Odds: 1,925. Bolag: bet365 . 3/4 units.

This is the stats tab
This is the post tip