Liverpool gästar Leeds på måndagen.
Mitt speltips: Salah gör mål i matchen. LeoVegas eller Unibet .

Kambibolagen ligger 15-20 punkter högre än andra bolag på Salah att göra mål-oddset. Egyptiern går en kamp mot Harry Kane om vem som ska ta skytteligan. Efter Kanes dubbel i fredags är straffskytten Salah två mål bakom.

Liverpool har nu fått fyra dagar att slicka såren efter CL-uttåget. Mycket har sagts om Klopps lag den här säsongen och det är väl tydligt att det är en klar nedgång prestationsmässigt. Hur mycket som beror på "mättnad", skador på nyckelspelare, coronasituationen med tomma läktare eller andra orsaker är svårt att säga. Helt klart är att Pool stundtals fortfarande kan leverera bra prestationer. Nu har laget bara en enda sak att fokusera på - ta poäng nog för att lösa CL. Efter West Hams förlust mot Newcastle finns ett ypperligt tillfälle att knappa in tre poäng. Bara seger som gäller här då det knappast finns utrymme för särskilt många poängtapp de sju omgångarna som är kvar.

Minns när de här lagen möttes i allra första PL-matchen för året - Liverpool vann med 4-3 efter en enormt underhållande match där Leeds verkligen bjöd upp. Bielsas lag har fortsatt bjuda upp rejält, särskilt mot några av topplagen:
4-3-förlusten mot Liverpool nämndes.
1-1 mot Man City.
3-1-förlust mot Chelsea.
4-1-förlust mot Leicester
6-2-förlust mot Man U.
3-0-förlust mot Spurs.
4-2-förlust mot Arsenal.
2-1 mot Man City förra helgen sticker ut, men jag lägger inte så stor vikt vid den med tanke på att ett roterat City säkrat ligan och matchen kom mellan två CL-kvartar.

Bara fem lag har släppt in fler mål än Leeds, som även ligger på nedflyttningsplats vad gäller expected goals against. Ligger på en bekväm mittenplacering och kommer spela som vanligt. Rimligt att tro att de släpper in minst två mål då, kanske ännu fler. Leeds är också ett av lagen som dragit på sig allra flest straffar i PL den här säsongen. En bra dag kan Leeds själva göra 2-3 mål, så jag vågar inte spela Liverpool rak eller med någon hcp-variant. Men tydligt att Salah och Jota är de som ska göra det för Liverpool just nu. Tror på mycket bra chans att en relativt utvilad Salah nätar här.

This is the stats tab
This is the post tip