Söndagens enda Premier League-match spelas på Elland Road där Leeds gästas av Liverpool. Min teori inför avspark är att denna match kommer bli målrik då den har goda chanser att bjuda på målkalas!

Leeds United har spelat in två poäng på tre ligamatcher så här långt och noteras för en målskillnad på 4-8. Det är målrikt så det står härliga till när Leeds är i farten! De inledde säsongen med inte så smickrande 5-1 i baken mot Manchester United på Old Trafford och därefter hade de Everton på besök här på Elland Road i en match som slutade 2-2. Innan de gick till lite vila på grund av landslagsuppehållet så har de även hunnit med en 1-1-match mot Burnley borta, men innan det städade de av Crewe med 3-0 i cup-spel.

Liverpool noteras för sju poäng efter tre matcher och för deras del är det då två vinster och en oavgjord och detta med en målskillnad på 6-1. Något stabilare defensiv, men samtidigt en offensiv som levererar. 3-0-segern borta mot Norwich i premiären följdes upp med 2-0 hemma mot Burnley och nu i sista framträdanden innan uppehållet spelade de 1-1 mot Chelsea, men det var en match där det borde gjorts fler mål sett till chanser.

När Leeds och Liverpool drabbade samman i fjol så vann Liverpool hemmamötet med 4-3 medan de här på Elland Road mäktade med ett 1-1-resultat.

Nu är vi ett tidigt skede på säsongen där Liverpool går för en ny trepoängare efter krysset mot Chelsea senast och ska de lämna den här matchen med seger behöver de göra mål, för Leeds går sällan mållösa ur en hemmamatch!

SPELTIPS
Över 2,5 mål och detta spelas till oddset 1.63 hos Bethard .

1-2 / 2-2, vad tror ni?

@JV89__ på Twitter.

This is the stats tab
This is the post tip