Mitt spel: Liverpool rak seger till 1.60 hos bet365 .

Leeds tar emot Liverpool under måndagskvällen i en match som betyder väldigt mycket för båda lagen.

Hemmalaget Leeds är fortsatt i stort behov av poäng efter förra helgens storförlust mot den dåvarande bottenkonkurenten Crystal Palace. Ett resultat jag verkligen inte såg komma, men det är väldigt svårt att veta vad man ska få av Leeds på dagen. Starka vinster varvas med storförluster och om man ska hänga kvar i högstaserien behöver man fågon form av kontinuitet på resultaten.

Bortalaget Liverpool blir jag inte heller klok på. Inte en seger på fem matcher i alla tävlingar, men ett kryss senast mot Arsenal som gav mersmak efter en väldigt stark andra halvlek. När Liverpool får trätt på sitt presspel och spelar med energi är man fortsatt väldigt bra, men det händer för sällan. Kanske var andra halvleken senast det man behövde för att komma upp på hästen igen.

Jag tror på Liverpool

Två starka insatser i rad har inte varit Liverpools signum i år. Här har vi dock en match som jag tror kan passa Klopps Liverpool bra. Leeds är i behov av poäng och helst tre sådana. Hemmalaget är inte heller den typen av lag som väljer att backa hem och parkera bussen, utan det kommer finnas ytor för Liverpools kreativa och snabba spelare att jobba i.

Anfallsuppsättningen är även starkare än den varit på länge med Luiz Dias tillbaka i truppen också, så det saknas inte alternativ offensivt.

Jag tror att Liverpool kan rida lite på den starka andra halvleken senast och faktiskt göra två bra prestationer i följd. Mitt spel blir därför Liverpool rak seger till 1.60 hos bet365 !
This is the stats tab
This is the post tip