Mitt spel: Leeds rak seger till 1.95 hos bet365 .

En poäng skiljer lagen emellan inför lördagens möte på Elland Road mellan nästjumbon Leeds och jumbon Southampton. Utan att sticka ut hakan för mycket kan man lugnt säga att detta kan bli en match som avgör dessa två lags öden för resten av säsongen.

Hemmalaget Leeds kommer till spel med en ny man vid tränarbänken. Javi Garcia har tagit över rodret och kommer här göra sin första match som huvudtränare för klubben. Efter att ha gått seger lösa i tio matcher i följd i Premier League behövde Leeds en nytändning, och det hoppas man nu att Javi Garcia kan tillföra.

Vi har sett vad nya tränare kan ge för effekt för ett lag många gånger tidigare och enligt mig har Leeds en betydligt starkare trupp än Southampton har.

Southampton var det ja. Likt Leeds fick Ralph Hasenhuttl lämna lämna klubben för ett tag sedan och Ruben Selles kommer nu leda Southampton resten av säsongen. Laget lyckades besegra Chelsea med 1-0 förra helgen och lär ha fyllts med en hel del självförtroende av den skalpen. Jag har dock väldigt svårt att se hur Southampton ska lyckas lösa nytt kontrakt. Truppen är i mitt tycke inte tillräckligt bra och man kan inte förlita sig på James Ward-Prowse frisparksfot hur mycket som helst, hur bra den än må vara.

Jag tror Leeds stämmer i bäcken hemma på Elland Road med hemmafansen i ryggen mot ett enligt mig för svagt Southampton. Mitt spel blir därför Leeds rak seger till 1.95 hos bet365 !


Förväntad startelva Leeds:
Meslier - Firpo, Kristensen, Koch, Ayling - Adams, McKennie - Summerville, Harrison, Gnonto - Bamford.

Förväntad startelva Southampton:
Bazunu - Maitland-Niles, Bednarek, Bella-Kotchap, Perraud - Armstrong, Lavia, Ward-Prowse, Elyounoussi - Onuachu, Sulemana.

This is the stats tab
This is the post tip