Speltips: Tottenham rak seger till 2.37 hos bet365 .

Leeds kommer in i den avslutande omgången med kniven mot strupen, men samtidigt utan någonting i egna händer. Oavsett vad krävs vinst här mot Tottenham, men för att ha någon som helst chans krävs det att Leicester tappar poäng och att Everton förlorar. Vid oavgjort resultat för Everton behöver Leeds vinna med minst tre mål för att ta sig förbi på målskillnad.

Tottenham har även dem kniven mot strupen. Man ligger just nu på en åttondeplats, och behöver vinna samtidigt som Aston Villa tappar poäng mot Brighton för att ta sig in i topp sju, som innebär Europaspel nästa säsong.
Detta blir alltså en match som betyder väldigt mycket för båda lagen, men som också kan betyda ingenting om andra resultat inte går i deras väg.

Leeds har inte vad som krävs

Under nye managern Sam Allardyce hoppades Leeds på att få en nytändning. Man är segerlösa de åtta senaste matcherna, och trots att man tagit ledningen i matcher verkar det inte som att man har varken psyket eller kvalitén för att behålla den. Det är samtidigt inte så att man mött idel topplag och förlorat, utan man har under dessa åtta matcher mött Crystal Palace, Fulham, Bournemouth, West Ham och Leicester, och har tagit en poäng mot dessa lag. Alldeles för svagt om man vill hänga kvar.

Nu ställs Leeds mot ett Tottenham som egentligen har haft en lika svag säsong utifrån deras förutsättningar. Det såg länge ut som att man skulle hålla sig kvar inom Europaplatserna, men man har nu blivit både ikapp och förbisprungna av ett gäng lag. Chansen är dock stor att Brighton kniper minst en poäng mot Villa, vilket i så fall innebär att Tottenham tar tillbaka den där sjundeplatsen vid seger mot Leeds, och vinner tror jag dem gör.

Leeds är för mig alldeles för djupt nere i skiten för att helt plötsligt kunna resa sig och vinna en fotbollsmatch i den sista omgången. Samtidigt har Tottenham också kniven mot strupen, och man är också det betydligt mycket bättre laget. Jag ser inte hur Spurs schabblar bort det här, och skjuter därmed ner Leeds i the Championship.

Mitt spel blir Tottenham rak seger till 2.37 hos bet365 !
This is the stats tab
This is the post tip