Leeds United tar emot Burnley på Elland Road och här tror jag att chanserna för en målglad match ska ses som goda.

Burnley gästar som ett lag för nedflyttning till The Championship nästa säsong och detta med elva poäng på kontot efter 16 genomförda matcher. En seger, åtta oavgjorda och sju förluster är vad gästerna mäktar med i seriespelet så här långt och vad gäller målskillnaden så landar den på 15-24.
På resande fot har Burnley spelat in fyra poäng på nio matcher genom fyra kryss och som just bortalag har de en målskillnad på 7-16.

Leeds är fem poäng ovanför Burnley i tabellen och gör ingen vidare stark säsong de heller. Hemmalaget på Elland Road har 16 poäng efter 18 matcher och noteras för en målskillnad på 18-36. Som hemmalag har Leeds spelat in tio av sina totalt 16 poäng och här på Elland Road noteras de för en målskillnad på 10-15 efter nio matcher.
Senast Leeds spelade en hemmamatch så hade de Arsenal på besök och då föll de med 4-1. Matchen innan det gästade de Manchester City borta och då blev det förlust med förkrossande 7-0...

Kan Leeds revanschera sig i detta viktiga bottenmöte där Burnley gärna lämnar med full pott i deras jakt på ett förnyat kontrakt? Ja, kanske det... men det kan mycket väl bli målrikt mellan två lag som siktar uppåt i tabellen.

SPELTIPS
Över 2,5 mål i matchen till 1.88 hos Bethard .

2-1 / 2-2... vad tror ni?

@JV89__ på Twitter.

This is the stats tab
This is the post tip