Vi riktar blicken mot Elland Road, där två lag i desperat behov av en seger drabbar samman. Målen har flödat i matcher med dessa två lag på sistone och det kan nog rassla i nätet även här.

Leeds United:

Marcelo Bielsas mannar är nog rejält revanschsugna efter avklädningen i veckan, när man föll med hela 6-0 mot Leeds. Och det var inte första gången den här säsongen som unge målvakten Illan Meslier fått arbeta hårt med att hämta bollar ur nätet. Bara sedan årsskiftet har Leeds släppt in tre mål mot Aston Villa och Everton, fyra mot Manchester United och nu alltså sex mot Liverpool.

United är nere på 15:e plats i Premier League med en formkurva som pekar skarpt nedåt, men en sak kan vi vara säkra på – Marcelo Bielsa tänker absolut inte ändra sitt tillvägagångssätt eller sin approach. Den argentinske idealisten kommer att fortsätta på inslagen väg och att tro stenhårt på sin idé, även när resultaten går emot, så förvänta er inte att Leeds kommer försöka förändras och bli mer defensiva för att försöka täta till det läckande försvaret som släppt in flest mål av alla i Premier League – 56 mål på 25 ligamatcher.

Skadeläget underlättar inte Leeds situation där Patrick Bamford, Liam Cooper, Kalvin Phillips och Leo Hjelde alltjämt saknas. Diego Llorente och Robin Koch är dock tillbaka, vilket är välbehövliga tillskott.

Preliminär startelva: Meslier; Firpo, Struijk, Llorente, Ayling; Shackleton, Forshaw; James, Gerhardt, Roberts

Tottenham:

"In this club, they change the coaches but the players are the same, and the result doesn't change."

Antonio Conte var nästan en karikatyr av sig själv i presskonferensen efter förlusten mot nedflyttningskandidaten Burnley senast, när han med ledsna hundögon sin vana trogen bar känslorna utanpå skjortan. Han vill så mycket och brinner så mycket för det han gör med känslorna pumpandes under den skräddarsydda kostymen, och när resultaten inte går hans väg är Conte fullständigt oförmögen att dölja sina känslor.

Och nog har det gått emot. Trots den fantastiska insatsen i segern mot Manchester City för bara en vecka sedan pekar mungiporna nedåt i Spursland efter fyra förluster på de fem senaste matcherna.

Rodrigo Bentancur, nyförvärvet från Juventus, klev av skadad mot Burnley och på skadelistan finns sedan tidigare
Oliver Skipp och Japhet Tanganga. I övrigt bör Spurs kunna mönstra ett starkt lag, där dejan Kulusevski bör ha goda möjligheter att behålla sin startplats. Kulusevski, tillsammans med Heung-Min Son och Harry Kane, bör ha goda möjligheter att vara produktiva mot det läckande Leeds-försvaret.

Oroväckande nog för Conte och Spurs så har defensiven inte alls sett bra ut. Tottenham har inte hållit nollan sedan mötet med bottenlaget Watford den 1 januari.

Preliminär startelva: Lloris; Davies, Dier, Romero; Reguilón, Höjbjerg, Winks, Royal; Son, Kulusevski; Kane

Analys:

Hur jag än vrider och vänder på det så kan jag inte så något annat än att det kommer bjudas på mål i den här matchen. Både Tottenham och Leeds försvar har läckt rejält på sistone och kommer vara rejält revanschsugna efter veckans besvikelser. Leeds är dessutom Leeds och kommer försöka vara lika aggressiva, intensiva och öppna som vanligt – vilket bör passa Kane, Son och Kulusevski alldeles utmärkt. Samtidigt kan Leeds mycket väl få hål på Spurs läckande defensiv.

Speltips:

Över 2.5 mål till 1,61 hos bet365 .

TV: 15 MILJONERS JACKPOT PÅ STRYKTIPSET!





This is the stats tab
This is the post tip