Leeds United ställs mot West Ham hemma på Elland Road under lördagseftermiddagen och här blir bortalaget favoriter med rätta!

Leeds är just nu precis ovanför nedflyttningsplats. Hemmalaget har nämligen startat ligaspelet med att spela in tre poäng på fem matcher. Framåt har de gjort lika många mål som genomförda matcher, men bakåt har det letat sig in betydligt fler (just nu 13 stycken).
Leeds lyckades tidigare i veckan fixa avancemang i Ligacupen då de på bortaplan slog Fulham med 1-0, men det krävdes en straffsparksläggning. Förra helgen gästade de Newcastle borta och då slutade det 1-1.

West Ham kommer från revanschseger mot Man United. Gästerna på Elland Road hade United på besök i ligaspelet förra helgen och då förlorade de hemma med 2-1. Tidigare i veckan gavs de snabb chans till revansch då de gästade samma United på Old Trafford, då i Ligacupen, och då vann West Ham med 1-0.

West Ham har dessutom bra statistik mot just Leeds.
I fjol vann de här med 2-1 och när de agerade hemmalag vann de med 2-0.
Faktum är att West Ham är uppe i fyra raka matcher mot Leeds utan förlust och ser vi till de sex senaste lagen emellan har West Ham bara förlorat en av dessa.

SPELTIPS
West Ham ser vassare ut för dagen och jag tror de har goda chanser att lämna Elland Road som ett vinnande lag.
+0 (asian) eller West Ham (DnB) till 1.79 är det spel jag fastnar för hos Unibet .

Vad tror ni?

@JV89__ på Twitter.

This is the stats tab
This is the post tip