Den sista matchen i dagens spanska La Liga spelas på Estadio Municipal de Butarque där nykomlingarna Leganes tar emot Spaniens tredje bästa lag, nämligen Atletico Madrid. Jag kan inte annat än se en Atletico vinst här och vill även tro att fler än ett måls handikapp kommer att sitta. Dock så har Atletico en vana att vinna med just resultatet 1-0 så jag passar på och garderar med med -1 i handikapp i den här matchen.

Öppningsmatcherna är alltid svåra för i princip alla lag. Efter att ha kryssat hemma mot nykomlingarna Alaves, där Atletico både gjorde och släppte in ett mål i matchens slutminuter (övertid), ska de nu ta revansch och komma igång. Storstjärnan och målsprutan Antoine Griezmann är tillbaka efter avstängning. Då blir det mål. I öppningsmatchen hade Atletico 65 % bollinnehav, 11 skott på mål och 14 utanför. Spelarna behöver helt enkelt spela ihop sig lite mer och komma i bättre form - vilket jag är övertyg om att de har gjort inför detta möte. Dessutom behöver inte Griezmann så många chanser på sig för att näta.

Leganes skrällde i öppningsmatchen mot Celta Vigo, där Leganes bjöd på ett offensivt spel vilket belönades med tre poäng. Dessvärre kommer inte detta spel att hålla mot ett försvar som Atletico har och därmed kommer det också att bjudas på en hel del kontringar för Griezmann, Gameiro och kompani. I och med att Leganes spelpsykologi är att aldrig sakta ner kommer de att fortsätta anfalla och då kan det lätt bli fler än ett mål bakåt.

Något annat än en Atletico Madrid vinst kan jag inte se i detta möte. Då Leganes har ett öppet spel, där anfall är bästa försvar, så spelar jag på att det kommer att straffa sig mot Atletico. Därmed spelar jag på Atletico -1 i handikapp. Alltså, vid en uddamålsvinst så är det pengarna tillbaka men vid en större målvinst, vilket jag är övertygad om (typ 2-0, 3-1, 3-0), så är det nästan dubbla pengar.

Jag lägger spelet till 1.98 i odds hos bet365 .

This is the stats tab
This is the post tip