bet365 livestreamar matchen.

Det är knappt en bortamatch för Atletico Madrid när de åker till Estadio Municipal de Butarque för att spela en "bortamatch" mot Leganes, i Madrid. Marknaden har gått upp cirka 10 punkter på Atletico Madrid och den enda anledningen jag hittar till höjningen är att Joao Felix lilla smärta i musklerna. Dock har han tränat med laget och det är precis vad är Atletico Madrid. Ett lag. En maskin. En armé som åker för att kriga till sig en seger mot Leganes, som har inlett den spanska La Liga bedrövligt.

I ligapremiären ställdes Leganes hemma mot nykomlingar Granada. Det såg inget vidare ut för Leganes, som inte höll någon La Liga nivå. Att Granada vann var rättvist. Leganes lyckades knappt skapa något i matchen och det blev endast ett skott totalt på mål. Då är det inte så svårt att hållan nollan mot Leganes. Att hållan nollan är något Atletico Madrid är bäst på i hela ligan. Leganes avslutade matchen med att den offensive kreatören på mittfältet, Oscar, drog på sig ett direkt rött kort.

Även Atletico Madrid fick en utvisning i sin öppningsmatch hemma mot tuffa Getafe, där Atletico Madrid vann med 1 - 0 efter ett mål av Morata. Vänsterbacken Renan Lodi drog på sig två gula kort på två minuter. Han har inte direkt inlett säsongen som Atletico Madrid fans hade hoppats på, men vi får se vad reaktionen blir när han är tillbaka i nästa match. Atletico Madrid har gott om ersättare, i mitt tycke, som kan täcka upp den luckan, samt att Atletico Madrid har fått goda nyheter.

Efter en lång avstängning är Diego Costa äntligen tillbaka i La Liga. Dock har han på sistone varit lite småskadad så oklart om han får starta, även om han har tränat med laget. Det har även underbarnet Joao Felix gjort, så jag är övertygad om att någon av dem får starta på topp ihop med Morata. Atletico Madrid är på alla sätt och vis det bättre laget, som har följt upp en strålande försäsong med en seger i ligapremiären och jag är övertygad om att succén fortsätter även mot formsvaga Leganes.

När marknaden erbjuder 1.97 i odds på en rak Atletico Madrid seger finner jag värde i oddset.

Själva oddset finnes hos bet365 . Kolla asian för högst odds. Spelet heter Atletico -0.5 och då hoppar oddset upp till 1.97 just nu hos bet365 . Spelet är detsamma som vanliga 1x2-tvåan.

---
Bekräftad startelva Leganes:
Juan Soriano, Roberto Rosales, Rodrigo Tarin, Kenneth Omeruo, Dimitrios Siovas, Jonathan Silva, Roque Mesa, Ruben Perez, Javi Eraso, Youssef En-Nesyri & Martin Braithwaite.

Bekräftad startelva Atletico Madrid:
Jan Oblak, Kieran Trippier, Stefan Savic, Jose Gimenez, Mario Hermoso, Koke, Saul Niguez, Thomas Partey, Thomas Lemar, Joao Felix & Alvaro Morata.
---

This is the stats tab
This is the post tip