Måndagens enda match i den spanska La Liga spelas på Estadio Municipal de Butarque där vi har ett jämnt möte mellan Leganes och Levante. Då Leganes spelar hemma är de en liten favorit till att vinna matchen. Båda lagen har 40 poäng i tabellen och båda lag har säkrat kontraktet. Marknaden har lagt sig lågt på under 2,5 mål i matchen och jag är enig där om att detta inte ska vara något målkalas.

Under de tre senaste matcherna har inte Leganes imponerat något. Senast blev det 1-2 borta mot Real Madrid (b-lag) och dessförinnan blev det mållöst hemma mot Deportivo och innan dess 1-2 borta mot Villarreal. I den mållösa matchen hemma mot Deportivo skapades det väldigt lite från Leganes sida. Det kändes mest som att Asier Garitano fokuserade på försvarsspelet, som gjorde helt okej från sig. Leganes är starka defensivt och svaga i nuläget offensivt så de kommer att få problem med att göra något mål mot Levante.

Levante har spelat upp sig rejält under våren och har tre segrar i rad - mot Sevilla med 2-1, Bilbao med 3-1 och Malaga med 1-0. Dock kom segrarna mot Sevilla och Malaga på hemmaplan och att slå Bilbao borta - det klarar de flesta lagen i dagsläget. Även om målformen är god blir det svårt att hålla den, i synnerhet borta, där Levante har haft problem att göra mål. Även Levante har spelat bra i försvaret så detta blir ett tillknäppt möte mellan två lag som kan försvara sig väl.

Leganes och Levantes enda möte i la liga spelades i slutet av förra året och slutade mållöst. Det är ett mycket tänkbart scenario även denna gång, då matchen inte betyder något för lagen. Mest värde finner jag i att båda lag inte ska göra mål i matchen och lägger ett spel till oddset 1.84 hos Betsafe .
---
Preliminär startelva Leganes: Ivan Cuellar, Joseba Zaldua, Unai Bustinza, Dimitris Siovas, Diego Rico, Ruben Perez, Javier Eraso, Nabil El Zhar, Darko Brasanac, Nordin Amrabat & Claudio Beauvue.

Preliminär startelva Levante: Oier Olazabal, Antonio Luna, Rober Suarez, Sergio Postigo, Coke, Enis Bardhi, Jose Campana, Jefferson Lerma, Jose Luis Morales, Emmanuel Boateng & Roger.
---

This is the stats tab
This is the post tip