bet365 livestreamar matchen.

Måndagsmatchen i den spanska La Liga spelas på Estadio Municipal de Butarque där två mittenlag ska mötas i ett helt öppet möte, enligt mig. Marknaden ser på detta dock annorlunda eftersom de har hemmalaget Leganes som en favorit till cirka dubbla pengar när Levante kommer på besök. I mitt tycke är Levante det bättre laget så Leganes har endast hemmaplans fördelen här - i övrigt är det inte mycket som talar för en Leganes seger. Det erbjuds nästan dubbla pengar på att Levante tar poäng.

Leganes har haft det tufft mot Levante under de två senaste säsongerna som lagen har mötts i La Liga. Se här:

La Liga: 27/10, 2018
Levante 2 - 0 Leganes

La Liga: 7/5, 2018
Leganes 0 - 3 Levante

La Liga: 19/12, 2017
Levante 0 - 0 Leganes

Ingen seger har det blivit för Leganes mot Levante. I denna säsongs möte hade Leganes stora problem att skapa något vasst i matchen. Förvisso är Leganes ett svagt bortalag, men inte heller på hemmaplan har de kunnat vara stabila. De kommer till mötet från en 1 - 1 match hemma mot Valencia, där Leganes krigade till sig poängen med ett sent mål i minut 89 av Martin Braithwaite. Det krävs mer än lite flyt för att vända den negativa trenden mot Levante - som har kommit igång.

Efter en måltorka har Levante återigen hittat formen. Det började med en storvinst borta mot Celta Vigo med 4 - 1 som följdes upp av en förlust hemma med 1 - 2 mot Real Madrid. Men båda Reals mål kom på straffar, så där hade inte Levante marginalerna med sig direkt. I tilllägg var Levante nära att få med sig ett kvitteringsmål vid flertal gånger i slutet av den matchen. Levante har två pålitliga målskyttat i Jose Luis Morales och Roger Marti, samt ett flertal mittfälltare som fyller på. Även anfallaren Borja Mayoral har varit bra under sina inhopp.

Youssef En-Nesyri, som är Leganes bästa målskytt denna säsong, drog på sig sitt femte gula kort mot Valencia senast, på övertid, och missar matchen. Han är ett enormt avbräck med tanke på att de flesta av sina mål har han gjort på sistone. Därmed har Levante en stor fördel i offensiven med pålitliga målskyttat medan Leganes saknar sin skyttekung. Leganes saknar även försvarsduon Bustinza (16/0) och Jonathan Silva (22/1).

Levante får klara sig utan mittfältarna Doukoure (9/0), Ruben Rochina (17/2) samt backen Sergio Postigo (15/1). På plussidan finns att Coke Andujar (15/3) återkommer från ljumskskada.

Då inte mycket talar för Leganes fördel ser jag ett stort värde i nästan dubbla pengar på att Levante ska kryssa eller vinna matchen. Därmed lägger jag ett spel på asian hcp +0,5 Levante (X2) i matchen till 1,99 i odds.

Själva oddset finnes hos världens största bettingsajt bet365 .

---
Bekräftad startelva - Leganes:
Ivan Cuellar, Diego Reyes, Kenneth Omeruo, Dimitrios Siovas, Allan Nyom, Vasyl Kravets, Recio, Ruben Perez, Oscar, Martin Braithwaite & Guido Carrillo.

Bekräftad startelva - Levante:
Aitor Fernandez, Erick Cabaco, Ruben Vezo, Rober Pier, Antonio Luna, Moses Simon, Jose Campana, Jason, Enis Bardhi, Jose Luis Morales & Borja Mayoral.
---

This is the stats tab
This is the post tip