bet365 livestreamar matchen.

Lördagens lunchmatch i den spanska La Liga äger rum på Estadio Municipal de Butarque, där jumbon Leganes tar emot Levante. Hemmalaget har ännu ingen seger i ligan efter sju spelade omgångar och jag tvivlar starkt på att den första segern kommer här, med tanke på hur illa formen har varit hos Leganes. Levante tågar på i vanligen ordning och befinner sig i mitten av tabellen. Efter att ha gjort en del bra prestationer hittills finner jag ett värde på att Levante tar poäng till nära dubbla pengar.

Det är ingenting som går Leganes väg denna säsong. Mardrömsstarten är ett faktum, där Leganes endast har plockat två poäng på sju spelade matcher. Alltså har Leganes ännu ingen seger, men marknaden anser att detta möte ska Leganes vinna varannan gång. Märkligt. En av anledningarna til fiaskot är den långa skadelistan, innehållandes namn som:

Ivan Cuellar - första målvakten
Unai Bustinza - högerback och lagkapten
Rodrigo Tarin - mittback
Ruben Perez - central, defensiv mittfältare
Fede Varela - offensiv mittfältare
Alexander Szymanowski - vänster yttern, som är långtidsskadad

Dessa är stora och märkbara avbräck för ett litet lag som Leganes och då blir det svårt att plocka poäng när dessa saknas.

Motståndarna Levante har ett avbräck, i mittfältaren Hernani som blev utvisad i den senaste 1 - 1 matchen mot Osasuna, men där finns det fullgoda ersättare. Levante har spelat bra i många matcher, bland annat mot Real Madrid, trots 2 - 3 förlusten borta, mot Villarreal hemma, där det blev vinst med 2 - 1 samt mot Valladolid med 2 - 0. Även senaste gjorde Levante en stark insats med hela laget och tog en poäng, trots en man mindre på plan de senaste 20 minuterna av matchen.

I mitt tycke är detta ett helt öppet möte och då är jag snäll mot Leganes. Framför allt ser jag ingen som helst anledning till att Leganes ska vara favoriter i matchen. Därmed finner jag ett stort värde i att Levante tar poäng, genom att spela kryss eller vinna matchen, till hela 1.93 i odds och lägger ett spel på X2 (samma som 2 asiatisk handikapp 0,5) i matchen.

Själva oddset finnes hos bet365 .

---
Bekräftad startelva Leganes:
Juan Soriano, Aitor Ruibal, Unai Bustinza, Chidozie Awaziem, Dimitrios Siovas, Jonathan Silva, Oscar, Recio, Roque Mesa, Guido Carrillo & Youssef En-Nesyri.

Bekräftad startelva Levante:
Aitor Fernandez, Jorge Miramon, Erick Cabaco, Ruben Vezo, Carlos Clerc, Nikola Vukcevic, Jose Campana, Nemanja Radoja, Jose Luis Morales, Roger Marti & Sergio Leon.
---

This is the stats tab
This is the post tip