bet365 livestreamar matchen.

Jumbon Leganes, med nya tränare, tar emot formstarka Mallorca i den spanska La Liga, i ett möte där marknaden anser att hemmalaget borde vinna varannan gång. Det är helt fel, i mitt tycke, med tanke på att Leganes inte har klarat av att vinna en enda match på nio spelade omgångar. Mallorca kommer till mötet med två starka raka segrar på hemmaplan. Även om bortaformen är dålig då är det en gyllene chans för Mallorca att plocka poäng. Denna match är helt enkelt en helt öppen historia.

För Leganes ska inte vara favoriter till seger mot något spanskt La Liga lag, som de har spelat hittills. Det dåliga resultatet beror verkligen inte på den sparkade tränaren Mauricio Pellegrino. Leganes har på sin hemsida annonserat att Mauricio Pellegrino och laget har kommit överens om hans avsked tillsammans, förvisso, men det förändrar ingenting. Det är inte Mauricio Pellegrino fel att Leganes har varit så uddlösa i sina anfall och läckt in mål bakåt - det får faktiskt spelarna ta på sig.

In i stället kommer tränarna från B-laget, Luis Cembranos och Carlos Martinez, tills vidare. Leganes letar förbryllt efter en ny tränare under tiden. Motståndarna Mallorca har förvisso tre raka förluster på bortaplan, men efter att ha visat ett fantastiskt spel hemma mot Espanyol 2 - 0 och hemma mot Real Madrid 1 - 0, så är jag övertygad om att de inte ska vara några som helst underdogs i detta möte. Nykomlingar Mallorca kommer att börja plocka poäng även på bortaplan och det bästa tillfället är här.

Med tanke på svårt det har varit för Leganes att göra något mål framåt, där det endast har blivit fyra mål på nio matcher, tvivlar jag starkt på att det kommer att lossna nu direkt. Det kommer att ta tid att bygga upp Leganes igen. Att få spelarna att vara motiverade och skärpa sig är det första steget, men att börja direkt med en seger mot ett formsvagt lag som Mallorca är en väldigt tuff uppgift. Därmed är detta helt öppet. Så jag är säker på att Mallorca plocka poäng och spelar X2 i matchen till 1.95 i odds.

Själva oddset finnes hos bet365 .

---
Preliminär startelva Leganes:
Ivan Cuellar, Dimitrios Siovas, Kenneth Omeruo, Unai Bustinza, Jonathan Silva, Javi Eraso, Recio, Roque Mesa, Roberto Rosales, Sabin Merino & Guido Carrillo.

Preliminär startelva Mallorca:
Manolo Reina, Joan Sastre, Martin Valjent, Raillo, Fran Gamez, Aleix Febas, Iddrisu Baba, Salva Sevilla, Dani Rodriguez, Ante Budimir & Lago Junior.
---

This is the stats tab
This is the post tip