Tabellettan Real Madrid åker till Estadio Municipal de Butarque som redan klara mästare av La Liga för att spela sin sista match mot Leganes. Enligt alla uppgifter från Spanien åker Real Madrid dit med sina bänkspelare, för att inte riskera några skador och för att vila upp sin startelva till Champions League returmatchen mot Man City, den 7 augusti. Motståndarna Leganes krigar för sin överlevnad och befinner sig på den sista nedflyttningsplatsen där de faktiskt har en möjlighet att stanna kvar i ligan.

Espanyol och Mallorca har redan åkt ur La Liga. Det tredje laget som åker ut kommer att vara antingen Leganes eller Celta Vigo. Leganes har en poäng mindre än Celta Vigo, så det behövs en seger mot Real Madrid för att kunna gå om dem i tabellen - förutsatt att Celta Vigo inte vinner bortamötet mot tabelljumbon Espanyol. Med Espanyol, som har ett starkt lag på pappret vet man aldrig. För Leganes del är det all fokus på att ta tre viktiga poäng mot Real Madrid och hoppas på lite hjälp från Espanyol.

Leganes har verkligen hittat formen i grevens tid, där de har tre vinster och ett kryss på de fyra senaste matcher. Mest anmärkningsvärt är att Leganes inte har släppt in något mål alls under dessa fyra matcher, som har spelats mot Espanyol, Eibar, Valencia och Athletic Bilbao. Det är inget dåligt motstånd direkt och riktigt imponerande att vinna mot dessa lag också, även om segersiffrorna har varit små. Vid en eventuellt 1 - 0 ledning kommer Leganes att försvara den med näbbar och klor.

Real Madrid kan skicka dit sina avbytare och bänkspelare eftersom matchen gäller ingenting för deras del. Det är inga rekord som kan tas med segern, så detta spelar inte så stor roll. Därmed inte sagt att spelarna bara kommer att ställa skorna på planen, utan jag tror på att de som får chansen kommer att göra sitt yttersta. Detta kan räcka till att Real Madrid försvarar sig starkt, som de har gjort hela säsongen, men något målkalas från detta Real Madrid lag som kommer till start är inget vi ska räkna med.

Som mest kan jag se två mål i denna tuffa och öppna match. Real Madrid är pyttesmå favoriter till seger. När marknaden erbjuder en bit över dubbla pengar på att det blir som mest två mål finner jag ett värde i oddset och lägger ett spel på utfallet.

Speltips Leganes - Real Madrid:
Under 2,5 mål - odds 2.06 hos Nordicbet , Betsson & Betsafe .

---
Bekräftad startelva - Leganes:
Ivan Cuellar, Jonathan Silva, Dimitris Siovas, Rodrigo Tarín, Unai Bustinza, Roberto Rosales, Bryan Gil, Recio, Ibrahim Amadou, Aitor Ruibal & Manuel Garrido.

Bekräftad startelva - Real Madrid:
Alphonse Areola, Ferland Mendy, Éder Militão, Sergio Ramos, Lucas Vazquez, Federico Valverde, Casemiro, Isco, Marco Asensio, Karim Benzema & Vinícius Júnior.
---

This is the stats tab
This is the post tip