Klasskillnad i Warszawa?

Legia Warszawa har det senaste åren blivit mest kända för supportrarnas politiska tifon ute i Europa. Men det råder inga tvivel kring att det finns gott om klass i det polska huvudstadslaget, som tog sitt tredje raka ligaguld förra säsongen.
Så sent som 16/17 löste faktiskt polackerna en pinne hemma i Warszawa mot Real Madrid i Champions League-gruppspelet.

I den förra kvalomgången i Champions League-kvalet, som avgjordes förra veckan, gick dock polackerna på en minst sagt oväntad mina. Legia Warszawa föll på hemmagräs med 0-2 mot Spartak Trnava och orkade inte vända på det underläget i returmötet.
Kan polackerna göra om samma misstag mot F91 Dudelange i Europa League? Ytterst tveksamt vill jag påstå. Europaspelet är av högsta prioritet i arméklubben som prenumererar på ligatitlar i Polen. Väckarklockan har redan ringt och nu är det bara seger som gäller framför hemmafansen!

Gästande F91 Dudelange är ett lag från Luxemburg. Redan där förestår ni väl att det bör vara en enorm klasskillnad mellan dessa lag?
Dudelange lyckades med minsta möjliga marginal brotta ner KF Drita i den förra kvalomgången, som för övrigt Malmö FF körde över i Champions League-kvalet i början av juli.
På resande fot har gästerna fruktansvärda siffror i Europa-sammanhang och det lär väl inte bli någon ändring på det i Warszawa under kvällen?
Dudelange har dessutom en tung avstängning på sin viktige franske mittback Bryan Mélisse. Dessutom saknas nyförvärvet, rutinerade Milan Biševaca (exLigue 1-spelare i bla PSG).

Svårt att se att det här ska kunna sluta på något annat sätt än en relativt trygg hemmaseger.

Legia Warszawa -1,5 till 1.70 hos 888sport eller bet365 hugger jag!

This is the stats tab
This is the post tip