Arsenal-Leicester: Båda lagen gör mål + över 2,5 mål i matchen till 1.75.

Mycket svag ligaavslutning för Leicester. Laget har nog lidit av att inte ha haft något alls att spela för under en längre period. De har släppt in minst två mål i fyra av de senaste fem matcherna. Även offensiven har varit svag, Leicester har inte gjort mål de senaste tre matcherna. Men nu är det dags för säsongens sista hemmamatch. Vardy och de andra ska säga hej då till hemmafansen. Räknar med att det räcker för att mobilisera tillräcklig energi för att göra åtminstone ett mål.

Matchen gäller absolut ingenting, så bägge lagen kan agera väldigt avslappnat här.

Tänkbart Leicester-lag:

Hamer,
Fuchs, Maguire, Morgan, Dragovic,
Albrighton, Choudhury, Iborra, Mahrez
Silva,
Vardy

Arsenal saknar mittbacken Koscielny och det råder frågetecken kring Özil här. Krossade Burnley senast, men hjälptes nog av att det var Wengers sista match på Emirates. Lär återigen bli en väldigt offensivt balanserad elva, med spelare som Aubameyang, Lacazette, Ramsey, Wilshere, Iwobi och kanske Özil på planen. Räknar med mycket offensivt fokus här med mängder av spelare som vill hamna i målprotokollet.

Tänkbar elva:
Cech,
Bellerin, Mustafi, Mavropanos, Monreal
Ramsey, Xhaka, Iwobi,
Mkhitaryan, Lacazette, Aubameyang


Arsenal har stundtals sett fina ut offensivt i ligan, när Aubameyang varit tillgänglig. Kanske framför allt på hemmaplan förvisso, men trots skral poängutdelning borta har de gjort mål i totalt åtta raka ligamatcher. Bör väl ha goda chanser att göra mål igen och jag har svårt att se hur de skulle hålla nollan mot Leicester här, om hemmalaget bryr sig det minsta om att anfalla.

Lagen möttes i ligapremiären i en galen 5-4-match. Riktigt så galet tror jag inte det blir den här gången, men samtidigt blir jag inte förvånad om vi får se fyra-fem mål här.

1-3?

This is the stats tab
This is the post tip