Leicester - Arsenal bjuder på match från King Power Stadium under onsdagen.

Leicester ser ut att längta efter sommarsemestern som står runt hörnet. Vardys gäng har inget att spela för de två sista matcherna och motivationen känns sådär, det som talar för att Leicester är att man vill bjuda hemmafansen en sista gång fin fotboll och tacka för säsongen. Men formen är inget att skryta om - en poäng på fem senaste matcherna är facit för Claude Puels lag.

Arsenal är i en liknande situationen, sjätteplatsen är deras och det kommer förbli så oavsett resultatet i veckans matcher.
Sparade inte på målen när Wenger tackades av på Emirates i helgen. Vann med 5-0, men annars är det rätt dystert i Gunners. Man åkte ur Europa League mot Atletico Madrid i Europa League semifinalens som varit deras mål nästan hela våren, för att på så sätt få en biljett in i nästa säsongs Champions League, istället får det åter igen bli Europa League för Arsenal.

Arsenal är inget "hörnlag", utan det är mer rakt på mål med mycket bollar som går i djupled. Laget fick endast fyra hörnor hemma senast, trots att man hade ett stort bollinnehav. Leicester kommer ha mer boll än vad Burnley hade i helgen och det känns som att Arsenal kommer få det tufft att gå över den här linan.

Jag spelar Arsenal under 5,5 hörnor @1.79 hos LeoVegas med 4u.

Twitter @robiiinbetting

This is the stats tab
This is the post tip