Intressant match som vi har framför oss i kväll. Tabelltrean Leicester tar emot Arsenal som befinner sig på en femte plats.

Leicester fortsätter att vinna. De spelar väldigt smart och tror på sin spelidé till 100 procent. Denna upplaga av Leicester har dessutom förmåga att styra spelet mer än vad de haft kapacitet till tidigare. Har endast tappat poäng hemma i en match under säsongen. Det var premiären mot Wolves.

Leicester vet vi vad vi kommer få se och hur de kommer göra det. I Arsenal är det ett stort frågetecken. De har kapacitet till att brösta upp sig och ta tag i matchen men det kan lika gärna bli att de sjunker lågt och visar att Leicester inte ska få kontra på dem. Emery fick endast 1-1 hemma mot Wolves. Det har gått lite drygt en månad sedan Arsenal vann en Premier League-match.

Två rätt jämna lag där det kommer bli en del kamp på mittfältet. Båda lagen är vana vid att gå in för att vinna tillbaka den, kommer de snett då så väljer man att ta en frispark istället. Chris Kavanagh är dagens domare och en stor anledning till varför jag gillar överspelet så mycket. Han blåser gärna i pipan för att visa vem som bestämmer. Snittar cirka 22 fouls per match, och då ska vi lägga in offside som bet365 räknar med.

Jag spelar över 23,5 frisparkar @1.72 hos bet365 med 3u.

Twitter @robiiinbetting

This is the stats tab
This is the post tip