Aston Villa under 10,5 insparkar spelas i kvällens första av två möten mellan Leicester - Aston Villa.

Vi är framme i semifinal av ligacupen och det är två lag som gärna vill dit. Efter Citys vinst igår på Old Trafford kan vi anta att det är just City som kommer stå för motståndet till ett av lagen i kväll.

Leicesters form fick sig en smäll i december men ett lättare spelschema har gjort att det nu har tre raka vinster i bagaget. De har inte spelat en ligacup-final på över 20 år så Brendan Rodgers kommer troligtvis ställa ut det bästa laget som är tillgängligt. De tog sig vidare i helgen i FA-cupen mot Wigan med ett reservbetonat gäng.

Aston Villa hade det tyngre i sin match i FA-cupen. Det blev uttåg i London mot Fulham med 2-1. Trots tabelläget kan vi räkna med att Villa sätter ut sitt bästa lag. De har Manchester City till helgen i ligan och då bör den här matchen prioriteras, för att chansen att slå ut Leicester och ta sig till en final är inget Aston Villa är bortskämda med.

Leicester kommer äga mycket boll och för Aston Villa kommer det handla om att hålla nollan så de ger sig själva en bra chans inför hemmareturen. Men elva insparkar är en för mycket för mig. Det är sällan ett lag - även när City och Liverpool spelar - som motståndarna får elva insparkar. Det är dessutom ett derby och kan på så att bli lite mer känslor och kamp än vanligt.

Jag spelar Aston Villa under 10,5 insparkar 1.90 hos bet365 med 3u.
Även 1u på under 9,5 insparkar 2.50.

Twitter @robiiinbetting

This is the stats tab
This is the post tip