Leicester tar emot Brighton under tisdagen. Hemmalaget ligger på en tredje plats i ligan med tre poäng ner till fjärde platsen medans borta laget Brighton ligger på en 15:e plats med fem poäng ner till nedflyttning.

Hemmalaget har stått för en fin säsong än så länge och går emot Champions League spel nästa säsong. Laget har spelat en bra fotboll under Rodgers och man har fått till det defensiva spelet och även det offensiva på en bra nivå, då man endast släppt in 29 mål i ligan och gjort hela 59 framåt vilket är tredje bäst i ligan, bara giganterna Liverpool och City har gjort fler. Nyckelspelarna under säsongen har varit Vardy, Ndidi och framförallt Madisson som spelat på en oerhört hög nivå med sitt kreativa spel.

Brighton, laget kommer tillo matchen efter att senast besegrat ett mycket formsvagt Arsenal efter en sen vändning. Potter har gjort ett hyfsat bra jobb med laget vilket även gjort att dem skapat lite andrum till nedflyttnings platserna, dock "bara" fem poäng.

Matchen tror jag kommer vara en match som Leicester är det bättre laget i, jag tror verkligen laget vill ta dessa tre poängen som man borde ta utifrån tabelläget för att kommer ännu närmare Champions League spel nästa säsong. Detta tror jag även att man kommer att lyckas med då man är det bättre laget, vilket man även visat vid tidigare möten med Brighton (3 vinster 1 oavgjord) man spelar även hemma där man har spelat riktigt bra under säsongen och endast förlorat tre gånger. Mitt speltips blir därför rak 1:a till 1.72 gånger pengarna på Casumo .

Speltips Leicester vs Brighton:
1 - odds 1.72 Casumo , LeoVegas & Unibet .

This is the stats tab
This is the post tip