Över 12,5 frisparkar i andra halvlek när spelas Chelsea gästar Leicester på King Power Stadium.

Leicester åkte snöpligt ut mot Aston Villa i ligacupen. Tung förlust som både fysiskt och psykiskt tar på spelarna. Det gäller att ladda om och därför tror jag det är bra att det är Chelsea som de möter. Här vet de om att de måste göra topprestation för att vinna. Mot ett annat lag så är det lätt att ta uppgiften för lätt och det blir istället onödiga poängtapp i kampen om CL-plats.

Chelsea har fått en vecka att förbereda sig trots det har Lampard en svår uppgift framför sig. De har haft problem med Leicester tidigare och finns anledning att tro att historiken kommer upprepa sig. Det finns något spännande i klubben nytänk men jag är skeptisk till laget. De kan slå alla lag men plattmatcherna kommer lite då och då, vilket gör att jag är inte helt övertygad att de tar en CL-plats till nästa säsong.

Domaren är Lee Mason som blåser mycket i sin visselpipa. De senaste fem matcherna han dömt i seriespel har tre av dem slutat i 26 fouls. I övriga två blev det 24 respektive 27 fouls. Lägg därtill offside som inte är medräknat i fouls men tillkommer som frispark. Helt jämnt enligt bolagen och jag håller med. Leicester som vill studsa tillbaka och Chelsea som vill ta ett hårdare grepp om fjärdeplatsen samt Lee Mason som domare. Jag tror på många frisparkar när dessa lagen möts i eftermiddag.

Jag spelar över 12,5 frisparkar i andra halvlek @1.80 hos bet365 med 3u.

Twitter @robiiinbetting

This is the stats tab
This is the post tip