Mitt spel: Chelsea rak seger till 1.95 hos bet365 .

Chelsea lyckades äntligen förvandla prestation till resultat i veckan när man besegrade Dortmund med 2-0 och tog sig vidare i Champions Leagues slutspel. Nu ska man åka till Leicester och försöka rida vidare på den vågen.

Hemmalaget Leicester har gått tre raka ligamatcher utan att göra mål, och den offensiven som såg så bra ut ett tag innan det har fallerat fullständigt. Iheanacho har slutat göra mål, Maddison går inte riktigt att känna igen, Tete-yran har lagt sig lite och Harvey Barnes får inte ut mycket av sina kvaliteér. Förluster mot Arsenal och Manchester United är så klart inga fiaskon, men förlusten senast mot Southampton är en match man måste vinna om man vill hålla sig borta från de absoluta nedre regionerna.
Jag har svårt att se att Leicester ska kunna förlita sig på sitt försvarsspel hela vägen in i mål. Utan det behöver lossna för de offensiva spelarna under slutet av säsongen, men här mot Chelsea har jag svårt att se det ske.

Bortalaget tog sin tyngsta seger hittills under Graham Potter och det kunde inte komma mer lägligt för engelsmannen. Man kanske inte var det bättre laget rent spelmässigt mot Dortmund, men det fanns en tyngd där som inte riktigt setts tidigare. Om man nu kan få igång Raheem Sterling Kai Havertz och Joao Felix tror jag det kan utveckla sig till en ganska rolig vår för alla Chelsea-supportrar där ute.

Håll utkik för skadeuppdateringen på Harvey Barnes innan match. Han ådrog sig en mindre skada mot Southampton och väntas testas sent innan match!

Jag ser Chelsea som betydligt större favoriter än vad oddsen säger. Det må vara på bortaplan, men man ska vara försiktig med att se förbi ett lag med luft under vingarna. Mitt spel blir därför Chelsea rak seger till 1.95 hos bet365 !

Förväntad startelva Leicester:
Ward - Pereira, Souttar, Faes, Castagne - Mendy, Dewsbury-Hall - Tete, Maddison, Praet - Iheanacho.

Förväntad startelva Chelsea:
Kepa - Badiashile, Koulibaly, Fofana - Loftus-Cheek, Kovacic, Fernandez, Chilwell - Sterling, Havertz, Felix.

This is the stats tab
This is the post tip