Leicester City är med i titelracet och kan med en ny seger här gå upp i serieledning.
Och jag tror Leicester har fin chans att ta hand om pole position.

Leicester har toppform, tre raka triumfer, och har väldigt få problem i truppen nu när både James Maddison och Jamie Vardy är hela.
Stjärnduon gjorde comeback senast efter fått pusta ut i två veckor (stod över krossen mot Stoke i cupen) och kom med pigga ben till mötet med Southampton. Maddison gjorde också 1–0 och sedan borde Vardy avgjort matchen i något av sina omställningslägen. Men 2–0 kom till slut ändå genom vasse Harvey Barnes.

Mot Southampton fick Leicester en passande matchbild, man kunde backa hem för att sedan slå till med livsfarliga omställningar. Det gick vägen mot The Saints, och jag tror matchbilden blir samma igen. Chelsea kommer styra spelet, men kommer ha svårt att tränga igenom Leicesters försvarslinje med starka centrala mittfältare som Tielemans/Ndidi och i mittförsvaret går Jonny Evans mot en kanonsäsong och det spelar liksom ingen roll om han har unge Fofana eller Söyüncü brevid sig. Leicester håller oftast rent ändå.

Chelsea kom till senaste ligamatchen mot Fulham med bara en pinne på de tre senaste i Premier League. Och det var ingen lysande tillställning i Londonderbyt heller. Fulham åkte på ett rött kort i första halvlek, ändå tog det lång tid innan Chelsea spräckte nollan och vann med 1–0. Med fullt manskap hade Fulham mycket väl också kunnat plocka poäng av detta omständliga och ineffektiva Chelsea.

Jag hoppas på samma visa igen. Alltså en matchbild där ett bollförande Chelsea, som saknar skadade N'Golo Kante, inte kan få till det i offensiv box för att sedan se Madisson, Vardy och Barnes kontra effektivt.
När ettan snuddar vid 3.00 i odds hos Unibet , Casumo , LeoVegas & 888sport måste jag bara spela den.

Troliga elvor Sportsgambler.com.
Leicester City: Schmeichel; Castagne, Fofana, Evans, Justin; Ndidi, Tielemans; Albrighton, Maddison, Barnes; Vardy
Chelsea: Mendy; James, Zouma, Silva, Chilwell; Gilmour, Kovacic, Mount; Ziyech, Abraham, Hudson-Odoi

This is the stats tab
This is the post tip