Premier League rullar vidare på söndagen med endast en match och den är den mellan Leicester och Newcastle.
Lite natt och dag här, om man frågar mig. Leicester ser jättespännande ut under Brendan Rodgers samtidigt som Steve Bruce och Newcastle kämpar i den andra delen av tabellen.

Leicester kommer senast från en stark vinst mot Tottenham med 2–1. Tottenham hade mer bollinnehav men jag tycker Leicester var bättre och klart mer effektiva.
Jag har hyllat "The Foxes" innan där Vardy ser precis lika vass ut som titelsäsongen samtidigt han har Tielemans, Maddison och Ndidi i ryggen. Den sistnämnde gör det lysande på sin defensiva mittfältsplats. Maddison har haft lite skadebekymmer men Rodgers sa på PK:n att det finns gott om tid för James att hinna återhämta sig inför söndagens match, så vi håller tummarna!

Newcastle har det tyngre. Saken är den: Jag kollar på deras lagbygge och tänker "vad är det som händer?" Hur kan de se så bleka ut?
Hittade formen efter två inledande torskar då "The Magpies" besegrade Tottenham och spelade oavgjort mot Watford. Sedan förlorade de mot Liverpool och spelade oavgjort mot Brighton. Newcastle är för tillfället väldigt baktunga och saknar den här målskytten på topp. Joelinton gör ju ingen glad. Fyra mål på sex ligamatcher säger det mesta.

Möjliga startelvor
Leicester: Schmeichel; Pereira, Evans, Soyuncu, Chilwell; Perez, Tielemans, Ndidi, Choudhury, Barnes; Vardy
Newcastle: Dubravka; Manquillo, Schar, Lascelles, Dummett, Willems; Saint-Maximin, Hayden, Longstaff, Atsu; Joelinton

Leicester kommer att slå Newcastle under söndagseftermiddagen. Tror det är hemmaplansfördel som gör det. Leicester offensiv är i slag och bör få hål på ett Newcastle som kommer pressas ner.

SPEL: Leicester -1 asian hcp till höga 2,01 hos bet365

www.spreadsheet.se/holmbergake

Twitter@ Holmbergake

This is the stats tab
This is the post tip