På King Power Stadium ställs Leicester City mot Randers när det vankas 16-delsfinal i Europa Conference League under torsdagskvällen.

Leicester kliver in i denna hemmamatch som klara favoriter och allt annat än en bekväm seger för hemmalaget får anses som anmärkningsvärt i mina ögon. Hemmalaget är igång med seriespel och har matchtempot i sig, det kan man inte direkt säga att gästerna har.

Randers har fått ladda upp inför denna match med sju träningsmatcher i bagaget sedan mitten av januari och den senaste de spelade var mot ryska Arsenal Tula och då blev det förlust med 3-2. Ingen idé att dra några större slutsatser av det då de såklart har denna match i fokus, men jag håller inte gästerna i samma nivå som Leicester och speciellt inte när de inte är igång med regelbundet spel i riktigt tävlingstempo.

Denna 16-delsfinal avgörs i bäst av två möten, men sköter Leicester sig så är den avgjort redan efter torsdagskvällens möte.
Jag tror att Leicester, som senast de var i farten spelade 2-2 hemma mot West Ham, är bra nog för en seger med minst två bollars marginal här och jag blir inte jätteöverraskad om de vinner med typ... 3-0.

SPELTIPS
Leicester City -1,5 (asian) till 1.80 hos bet365 .

Vad tror ni?

@johan_videll på Twitter.

TV: 12 miljoner extra på Stryktipset!




This is the stats tab
This is the post tip