Leicester City tar emot Tottenham hemma på King Power Stadium under onsdagen och här får bortalaget bära favoritskapet, men jag tror att hemmalaget kommer ge bra motstånd och ser värde i att spela båda lagen gör mål till 1.68 hos Bethard .

Leicester är just nu tabelltia och noteras för 25 poäng på 18 ligamatcher med en målskillnad på 31-33. Hemmalaget har i närtid slagit Watford i FA-cupen med 4-1 och innan det tog de full pott i ligan också genom att besegra Liverpool med 1-0 här på King Power Stadium.

Tottenham är ett lag som Leicester jagar och inför avspark har gästerna åtta poängs marginal ner till Leicester. Det innebär att Tottenham noteras för 33 poäng på 18 matcher och för deras del är det en målskillnad på 23-20 så här långt. Gästerna kommer närmat från 1-0-förlust på hemmagräs mot Chelsea och jagar såklart snabb revansch.

Senat lagen gjorde upp här på King Power Stadium så vann Tottenham en målrik historia med 4-2. Innan det möttes de med ombytta roller, det vill säga Tottenham som hemmalag och då vann Leicester med 2-0.

Historiskt sett har tre av de fem senaste lagen emellan slutat med båda lagen gör mål och med tanke på vad som gäller nu är min teori att den sviten förlängs.

Hemmalaget går för närkontakt med topplagen och Tottenham går för att ta sig förbi tabellfemman Arsenal som de bara har två pinnar upp till, men samtidigt med två matcher mindre spelade.

SPELTIPS
Båda lagen gör mål till 1.68 hos Bethard .

Vad tror ni?

@JV89__ på Twitter.

This is the stats tab
This is the post tip