Champions League är tillbaka, vilket ses som väldigt trevligt enligt mig. Jag har även hittat ett intressant spel i England, där Leicester tar emot Club Brugge på King Power Stadium.

Mitt spel är Leicester Ö5,5 hörnor.

Lagens tre senaste matcher:

Watford-Leicester 2-1
Leicester-West Brom 1-2
Köpenhamn-Leicester 0-0

Truiden-Club Brugge 0-1
Club Brugge-Genk 1-1
Porto-Club Brugge 1-0

Leicester satsar väldigt mycket på Champions League. Ranieri vet att man med all sannolikhet inte kommer spela Champions League på väldigt länge och när man då spelar där den här säsongen så får det gå före ligan. Man ligger på en tolfte plats i serien med lika många poäng inspelade. Det går bättre i CL där man leder gruppen och kan med en vinst här säkra första platsen. Det är något jag tror man är väldigt fokuserade på att göra då det är Porto som väntar på bortaplan i sista gruppspelsmatchen. För er som följer och läser mina rekar här så är Leicester inget lag jag brukar spela hörnor på. Men tycker statistiken och känslan börjar väga över till att det blir en hel del hörnor för Leicester ikväll. Man fick 6 i helgen på bortaplan mot Watford och två senaste hemmatcherna har laget fått 5 respektive 8 hörnor.

Club Brugge har inte tagit poäng än i gruppspelet och ser ut att komma sist i gruppen om inte något mirakulöst händer. Man räcker inte riktigt till på den här nivån som det ser ut nu trots att det inte är någon mardrömsgrupp man hamnat i. När man spelade mot Porto på bortaplan slutade matchen 1-0 och 10-4 i hörnor till Porto. I Belgien slutade det med 2-1 till Porto och Porto vann även hörnorna med 8-3. I Köpenhamn slutade det med 7-1 i hörnor till FCK. När lagen möttes i Belgien vann Club Brugge hörnorna med 5-4 efter att resultatet skrivits till 3-0 till Leicester. Anledning till att Leicester bara fick 4 hörnor då var enligt mig att man spelade bortaplan och hade inga problem att backa hem tidigt då man gjorde 1-0 redan i 5:e minuten.

Den här matchen ska Leicester styra på hemmaplan och förväntar mig att man tar tag i det här direkt. Man har inte råd att slarva ikväll då man vet vilken skillnad på motstånd som väntar i åttondelsfinalen om man kommer först eller tvåa i gruppen. Jag tycker linan är för låg för Leicester för att inte spela det här.

Jag spelar Leicester Ö5,5 hörnor @1.86 hos Nordicbet med 5/7u.

This is the stats tab
This is the post tip