Två lag som många på förhand trodde skulle konkurrera bakom de största klubbarna. Men Leicester har gått överraskande bra och kan återta andraplatsen från City om de tar minst en poäng idag. Everton har det jobbigt och och laget ligger precis ovanför nedflyttningsstrecket.

Leicester har fem raka segrar och självförtroendet lyser i laget. Senast var det Brighton som fick känna på Leicesters kvalitéer. 9-0 i skott på mål till Leicester är imponerande med tanke på hur bra Brighton har varit i höst. Leicester kan spela en offensiv fotboll med det mittfältet som Brendan Rodgers har. Det är inte bara djupledsbollar på Vardy utan de bygger anfallen på fina sätt. Laget hade 19 skott mot Brighton och innan dess 19 skott i hemmavinsten mot Arsenal.

Everton förlorade mot Norwich på hemmaplan förra helgen. Det var ett Norwich som tog sin första bortavinst för säsongen så läget hos Everton är allvarligt. Det som förvånar mest är att laget gått så dåligt trots ett behagligt spelschema. Nu går laget in i en tuff period när de ställs emot Leicester, Liverpool, Chelsea, Man United och Arsenal.

Svårt att se hur Leicester inte ska vinna idag så bra som laget spelar för tillfället. Everton har ett bra lag på pappret men behöver få ut något på planen också, vilket laget inte lyckats med. Många unga och hungriga på mittfältet i Leicester som gärna tar avslut på avstånd. Att de går över 15,5 ger jag nästan 50 procent chans.

Jag spelar Leicester över 15,5 skott @2.75 hos bet365 med 3u.

Twitter @robiiinbetting

This is the stats tab
This is the post tip