Mitt spel: Leicester rak seger till 2.00 hos bet365 .

Nästjumbon Everton och tredjejumbon Leicester möts i en ruskigt viktig match för båda klubbarna i deras kamp för överlevnad i Premier League.

Everton fortsätter att gå oerhört tungt. Man lyckas få med sig en poäng här och där, men segrarna regnar med väldigt stora mellanrum. 4-1 förlusten senast mot Newcastle var aldrig hotad, och jag har tyvärr otroligt svårt att se hur man ska lyckas vända den här tunga trenden.

Hemmalaget Leicester lyckades få med sig en viktig poäng senast mot Leeds, efter att Jamie Vardy hoppat in från bänken och kvitterat matchen till 1-1. Leicester känns som det laget med mest kvalité och chans att knipa vinster under slutet av den här säsongen. Min känsla är att kvalitén man har offensivt i laget bör vara tillräckligt för att knipa så många poäng som är nödvändigt, och jag tror det kan börja redan här.

Leicester det bättre laget

När nu dessa två bottenlag ställs mot varandra, ser jag ett lag som jag anser är bättre, både i grunden men även formmässigt. Leicester har enligt mig ett betydligt bättre lag offensivt, och defensiven har inte varit något som Everton har kunnat luta sig tillbaka på heller.

Everton har inte vunnit en match sedan den elfte mars, och på bortaplan är facitet ännu sämre. Inte en enda seger sedan i början av OKTOBER. Makalösa siffror som verkligen berättar varför Everton ligger så pyrt till som de gör.

Ställer jag startelvorna mot varandra, väljer jag Leicester. Ställer jag Dean Smith mot Sean Dyche, väljer jag Dean Smith. Leicesters två senaste matcher med en vinst och ett kryss tror jag kan vara starten på en resultatrad som till slut gör att de stannar i Premier League. Den kvalitén besitter man.

Som ni märkt anser jag att Leicester är det bättre laget, och mitt spel blir därför rätt och slätt Leicester rak seger till 2.00 hos bet365 !
This is the stats tab
This is the post tip