Liverpool, med tre raka trepoängare i bagaget, ska ta sig an Leicester på King Power Stadium.
"The Reds" har hyllats för sina offensiva prestationer, precis som förra säsongen. Det är dock i en annan lagdel som laget nu är svårare att känna igen.
Ska Leicester bli det första laget att slå hål på Liverpools nolla?

Tabell:
1. Liverpool 3 3 0 0 7/0 9p
7. Leicester 3 2 0 1 6/3 6p

Liverpool har imponerat stort i denna inledning på säsongen. Ett mer balanserat lag med kvalitéer över hela fältet. Får helt klart ses som den hetaste kandidaten till att utmana Manchester City om guldet. Offensiven med Mané, Firmino och Salah tvekade väl ingen på inför säsongen?
Den lagdel som har imponerat ännu mer i min bok är Alexander-Arnold, Gomez, van Dijk och Robertson – jag pratar såklart om Liverpools försvarslinje. Tre raka nollor och ett defensiv som har släppt till få målchanser. Jurgen Klopp har sannerligen täppt till hålen som har snuvat Liverpool på titlar de två senaste säsongerna. Tror de kan fortsätta att imponera här mot ett ojämnt Leicester.

Leicester tappade sin mittfältsgigant Riyad Mahrez till Manchester City. Mahrez har dock inte varit den enda spelaren som det öppnades nya dörrar för – flera har lämnat klubben samtidigt som Claude Puel har gjort ett fint jobb med att behålla klubben på en hög nivå. Leicester åkte på en snöplig förlust i premiären mot Manchester United. Pogba satte ledningsmålet från elva meter redan efter tre minuters spel. Var på en kvitteringsjakt efter en sen reducering men fick det tufft. Efter det har laget gått rent med två segrar mot Wolves och senast Southampton (2-0 & 1-2). Laget bockade även av Fleetwood Town från League One i ligacupen efter 4-0, där Icheanacho noterades för ett mål och kan förhoppningsvis vinna lite självförtroende här till ligan.
Jamie Vardy sitter fortfarande av sin avstängning här och jag tror att det kan bli avgörande.
Nu har laget fixat det utan honom än så länge men mot Liverpool blir det för tunt med Iheanacho längst fram.

Det blev "bara" 1-0 för Liverpool senast mot Brighton där "The Reds" fick problem mot Brightons låga försvar. Aningen rädd att det kan smitta av sig här och håller mig därmed till att fokusera spelet på Leicester här. Tidigare möten genom åren har slutat målglatt men denna säsong har vi ett mer balanserat Pool. Det kommer helt enkelt inte bjudas på lika underhållande fotboll. Tror att Liverpool kan stå för ännu en fin defensiv insats mot ett offensivt sargat Leicester.

SPEL: Leicester under 0,5 mål till 2,20x
1/5 units – Hos 888sport , LeoVegas eller MrGreen

www.spreadsheet.se/holmbergake

Twitter @ Holmbergake

This is the stats tab
This is the post tip