Vi avlutar den här omgången med en kvällsmatch på Kings Power Stadium.

Leicester åkte snöpligt ut i ligacupen mot City i veckan på straffar. Jag har väldigt svårt att se varför man ställer över sina bästa spelare och då få ett sämre lag på planen i en kvartsfinal. Visst, spelschemat är tufft just nu men man ligger åtta i tabellen och om man ska vara hård så lär det som bäst bli en sjundeplats för Leicester. Så att man vilar spelare när chansen ges på att en titel förstår jag inte mig på. Men nog om det. Det är dags för ligan igen och då lär bl.a. Vardy vara tillbaka i startelvan. Hade en fin form när man radade upp segrar men sen kom 0-3 på hemmaplan mot Crystal Palace. Det gäller att hitta tillbaka till formen för gör man det så har man en bra chans ikväll.

United spelar inte alls bra just nu. Man vinner de flesta matcherna men spelet har många frågetecken. Blev, liksom Leicester, utgång i cupen i veckan. Men för United var det mer en överraskning då laget ställdes mot Bristol City i Championship. Trots ett starkt lag så såg det lika darrigt ut som tidigare. Har De Gea att tacka för många poäng den här säsongen och min känsla är att han kommer behöva göra en ny jättematch för att det här ska gå vägen för Mourinho.

Antalet skott på mål som De Gea har fått på sig i United senaste matcher.
6 skott - Bristol City (Romero vaktade målet)
5 skott - West Brom
7 skott - Bouremouth
7 skott - Man City
16 skott - Arsenal

Samtliga har gått över med viss marginal och jag tycker att Leicester ska ha bra chanser att göra detsamma.

Leicester är ett lag som har en tendens att göra det surt för topplagen och på hemmaplan så kommer man göra det jobbigt för United.

Jag spelar över 3,5 skott på mål till Leicester @1.72 hos Unibet med 4u.

Twitter @robiiinbetting

This is the stats tab
This is the post tip