Boxing Day inleds med en höjdare när Man U gästar Leicester.
Mitt speltips: Specialspelet "Båda lagen gör mål och över 2,5 mål i matchen".
1.90 hos bet365 , Bethard & SpeedyBet .

Tvåan mot trean i tabellen. Leicester är en poäng före med en match mer spelad.

I fyra av Man Uniteds senaste fem ligamatcher har bägge lagen gjort mål i matcher där det blivit tre eller fler mål totalt. Party in the front, sårbarhet in the back. Bruno Fernandes, Rashford och Martial utgör en riktigt vass offensiv kärna som supportas av lite olika spelare från match till match. Går väldigt sällan mållösa från matcher, oavsett om det är ligaspel eller CL. Samtidigt håller de sällan nollan också, förutom i de toppmatcher på Old Trafford (Chelsea och Man City) som blivit avvaktande anti-matcher. Bara Chelsea och Liverpool har gjort fler mål än Man United, men bara sju lag har släppt in fler.

Tycker Man United är underhållande att se på för dagen. Solskjaer spelar en rätt direkt fotboll där de kommer till en hel del vassa avslut. Har inte jättemycket bollinnehav, men är bra på att ta sig in i farliga ytor.

Leicester känner man igen. Fem-sex säsonger i rad har deras vassaste vapen varit Vardys snabbhet. Så är det fortfarande, men tycker de blir bättre och bättre på att bredda sin offensiv. Tidigare kunde de nästan aldrig hantera ett lågt stående motståndsförsvar, även om de stundtals har problem med det fortfarande har det blivit bättre. Gjort fjärde flest mål i ligan hittills. Vardy, Maddison, Barnes m.fl. borde ha vad som krävs för att såra Man Uniteds allt annat än stabila försvar.

Tänkbara elvor Sportsgambler.com:
Schmeichel,
Justin, Fofana, Evans
Albrighton, Tielemans, Ndidi, Castagne
Maddison, Vardy, Barnes

De Gea,
Wan-Bissaka, VNL, Maguire, Shaw
Fred, Pogba
Greenwood, Bruno Fernandes, Rashford
Martial

Jag tror det här kan bli riktigt underhållande. Man United ser man göra mål i de flesta matcherna för dagen men jag kan inte se laget hålla nollan mot ett farligt Leicester. Också svårt att se det här landa på 1-1, så ett överspel känns givet här.

1-2? 2-1? 2-2?

This is the stats tab
This is the post tip