Botten mot toppen i Premier League!

Hemmalaget Leicester har haft en tuff start på denna säsong. Brendan Rodgers har inte alls fått sitt lag att prestera på den nivån som krävs. Trots detta tycker jag faktiskt att det här laget besitter mer kvalité än vad som setts hittills. Maddison, Barnes, Ndidi, Daka och gamla goda Jamie Vardy är spelare som ska kunna lyfta Leicester i tabellen.

Nu kommer vi dock till Leicester stora problem den här säsongen. Försvaret. Endast Bournemouth har släppte in fler mål än Leicesters 24 insläppta hittills den här säsongen, och att då ställas mot ligans troligtvis bästa offensiv.. Nja, kan bli åka av.

Det ska sägas att man har tagit två raka segrar, och 4-0 segern senast mot Wolves visar på just den kvalitén som faktiskt finns offensivt. Att man höll nollan ligger nog mer på Wolves uddlösa offensiv än Leicesters defensiv.

Manchester City kommer till matchen med ett kryss i veckans Champions League-möte mot Dortmund. 0-0 på Signal Iduna Park är absolut inget dåligt resultat, men de stora rubrikerna har funnits på annat håll.

Erling Håland syntes halta ut från arenan efter matchen, och enligt rykten är det fortfarande tveksamt om han kommer till spel här. Det vore självklart ett tungt slag mot City, men faktum är att det finns mer än tillräcklig kvalité för att skada Leicester oavsett.

Jag tror absolut Leicester kan ha kvalité för att göra mål på City. Men Leicesters svaga defensiv mot ligans bästa offensiv, där kliver jag in!
Mitt spel blir därför över 3,5 mål i matchen till 2.160 hos Pinnacle !

This is the stats tab
This is the post tip