I väntan på omgångens hetaste match på Etihad mellan Manchester City - Arsenal får vi bänka oss framför Leicester - Manchester United - och jag tror nog den kan leva upp till en underhållande match.

Leicester är, som jag varit inne på tidigare, ett lag som inte har så mycket att spela för. Hamnar någonstans i mitten av tabellen när det summeras i maj. Därför är det ett opålitligt lag som är svåra att förutse, men en klar boost för Leicester är när de ställs emot topplag. Den fotbollen som krävs då är Leicester bekväma med och att spela utan press höjer det här laget. Vunnit mot City och Chelsea den här säsongen, och senast kryssade Puels lag på Anfield.

Manchester United ska försöka studsa tillbaka efter poängtapp mot Burnley i veckan som gått. Räddade upp 0-2 till 2-2 så ändå en viss energi till laget trots endast en poäng. Martial, som precis skrev på ett nytt kontrakt med klubben, ska vara tillgänglig efter en lättare skada. Även Pogba ska ha fått klartecken inför matchen.

Manchester United spelar en annorlunda fotboll med Ole Gunnar Solskjaer - det är mer offensivt i sättet man vill spela men ändå bra balanserat mellan de olika lagdelarna. Jag tror på två lag som vill framåt. Leicester har inget att förlora egentligen och laget har självförtroende när det kommer till liknande matcher.

Jag spelar över 24,5 skott @1.80 hos bet365 med 3u.

Twitter @robiiinbetting

This is the stats tab
This is the post tip