Klipper överspelet när Ole Gunnar Solskjærs Manchester United besöker Leicester och King Power Stadium. Spelet hittas till runt 1,82+-. 1,84 hos bet365 och det tycker jag är mer än godkänt.
Manchester United är det starkare laget på pappret och förväntas kontrollera bollinnehavet i denna match. På andra sidan har vi ett Leicester som på hemmaplan förväntas våga gå framåt och ta vara på sina chanser för att bryta en sämre trend.

Än blåser det positiva vindar runt detta pånyttfödda Manchester United som i veckan tillslut tog förnuftet till fånga och hämtade upp ett 0–2-underläge mot Burnley på sex minuter.
Ett lugnande besked kom även under torsdagen, Anthony Martial har skrivit nytt kontrakt med klubben – och bör få en startplats här mot Leicester efter att ha missat senast. Bara hans skadebekymmer som han drogs med tidigare på veckan är bättre, vilket rapporterna säger att de är.
Som sagt blev det första poängtappet för Solskjær i onsdags när Burnley kom på besök till Old Trafford.
United spelade bra men var riktigt ineffektiva i sista momentet framför mål – då blir det svårt att göra några mål.
Burnley var desto mer effektiva och satt dit två strutar när chansen dök upp.
Uttagningen tycker jag också var lite märklig... Visserligen hade Solskjær hintat om en rotering men Andreas Pereira gjorde en riktigt usel insats. Nu tror jag att Ander Herrera får platsen återigen, tillsammans med Matic och Pogba.
På topp vi jag se trion Lingard, Martial och Rashford.

Leicester är lite svåra att veta var man har dem just nu. Föll i slutminuterna mot Wolves in galen match som slutade 4-3, för att senare göra en superinsats borta mot Liverpool...Där The Foxes kanske till och med var värda mer än en poäng efter de 90 minuterna. Offensiven tycker jag är fullt fungerande. Vardy, Maddison och Albrighton hotar framåt och här kan vi räkna med nyförvärvet Tielemans på mittfältet från start. 21-åringen som har värvats in från Ligue 1 och Monaco. Ska bli riktigt spännande.
Leicester har två raka förluster på hemmaplan och behöver studsa tillbaka nu för att lätta på pressen från fansen. På hemmaplan förväntas laget göra mål och jag tror Leicester kommer gå för det.
Leicesters spelstil passar mot bättre lag som förväntas hålla mer i bollen.

Harry Maguire fick många smällar i senaste matchen mot Liverpool men bör fixa en startplats på söndagen. Daniel Amartey är Leicester enda skadade spelare.

Förväntade startelvor Sporsgambler.com
Leicester: Schmeichel – Pereira, Morgan, Mquire, Chilwell – Tielemans, Ndidi, Mendy – Albrighton, Vardy, Maddison
Man Utd: Gea – Young, Lindelöf, Jones, Shaw – Pogba, Matic, Herrera – Lingard, Rashford, Martial

Solskjær vill studsa tillbaka från krysset mot Burnley – men Leicester ska inte underskattas på King Power Stadium. Speciellt inte som Man Utds försvar läcker. 15 av Uniteds 18 senaste ligamatcher har gått över 2,5 mål och jag tycker chansen är god här för att det ska fortsätta på det spåret.

SPEL: Över 2,5 mål till 1,84x
2/5 units – hos bet365

www.spreadsheet.se/holmbergake

Twitter@ HolmbergAke

This is the stats tab
This is the post tip