Brendan Rodgers meddelade under fredagens presskonferens att han har en full och frisk trupp till lördagens match mot Norwich på King Power Stadium. Leicester är starka på hemmaplan med nästintill full kontroll på matchernas samtidigt som Norwich är ligans sämsta bortalag.
Jag spelar Leicester vinner och håller nollan till 2,04 hos LeoVegas , Unibet eller 888sport .

Leicester fortsätter gå som tåget. Veckans bortaseger mot Aston Villa med 1–4 betydde lagets åttonde raka seger i ligan. På hemmaplan ser de otroligt starka och obesegrade ut. 13/2 i målskillnad i de sex senaste hemmamatcherna. Det får man ändå se som mer än godkänt.
Senast mot Aston Villa belönades nigerianen Kelechi Iheanacho med en startplats och han tackade och tog emot: ett mål och en assist svarade han med. Ja, det var en fröjd att se Vardy och Iheanacho spelade bredvid varandra. Tveklöst att vi får se samma anfallspar här mot Norwich på hemmaplan – och minst lika mycket action inför hemmasupportrarna.

Daniel Farkes Norwich har det tyngre. Placerar sig på en 19:e plats i tabellen med 11 poäng på de sexton senaste matcherna. Då ska laget ligga i botten.
Även om det inledande partyt med finländaren Teemu Pukki dog lite efter succén i början på säsongen så vaknade det till liv de senaste omgångarna – men det ser ganska svagt ut framåt annars. Främst mot de bättre lagen har det blivit lite väl naivt. Teemu kan sprattla till men stödet från mittfältet finns inte riktigt där. Mittfältaren Todd Cantwell har även har sett pigg ut och bidragit med sina baljor men han dras med lite skadebekymmer, nu verkar han dock kunna starta.
Norwich tappade ledningen till förlust senast mot Sheffield United efter Tetteys mål. Men bra såg det inte ut. Sheffield kanske inte heller riktigt var värda två baljor men Norwich såg inte ut att hota framåt. Nu väntar en tuff bortamatch på King Power Stadium.

Möjliga startelvor:
Leicester:
Schmeichel; Ricardo, Evans, Soyuncu, Chilwell; Tielemans, Ndidi, Praet; Maddison; Vardy, Iheanacho
Norwich:
Krul; Aarons, Zimmermann, Godfrey, Lewis; Tettey, Trybull; Buendia, Cantwell, Hernandez; Pukki

Jag tycker detta känns som ett bra spel. Norwich har gjort fyra mål på totalt åtta bortamatcher denna säsong. Leicester har släppt in lika många mål på hemmaplan på lika många matcher. Jag kan inte se något annat än en klar hemmaseger här – och oddset tycker jag är bra.

SPEL: Leicester vinner & håller nollan till 2,04
1/5 units – LeoVegas , Unibet , 888sport

Twitter@ Holmbergake

This is the stats tab
This is the post tip