Måndagsmatchen i den engelska Premier League hämtas från King Power Stadium där Leicester tar emot Nottingham. Det är ett bottenmöte deluxe mellan två lag som ligger sist i tabellen. Båda lagen åkte på nederlag innan landslagssamlingen. Gemensamt har de också att de har släppt in flest mål efter sju omgångar. Ändå är det Leicester som är ett nummer större än nykomlingen.

Leicester är det enda laget som hittills är utan en seger i ligaspelet. Allt fokus ligger därför på att ta en trepoängare. Uppehållet kan mycket väl ha kommit i rätt tid för tränaren Brendan Rodgers, som är hårt pressad, efter att ha bara tagit en poäng så länge. Dock såg spelet bra ut senast mot Tottenham - i alla fall i den första halvleken. Därefter kom Son Heung-min in från bänken och gjorde ett hattrick. Leicester har släppt in mål 22 gånger och måste sluta blöda. Däremot har anfallsspelet varit lyckosam.

Trots att Nottingham har lagt en massa pengar och värvat många spelare till denna säsong har det ännu inte gett någon effekt. Med fyra raka förluster är formen urusel - med en 2 - 3 förlust i ryggen mot Championship vinnaren Fulham. Innan dess blev det en till 2 - 3 förlust mot Bournemouth. Totalt har det blivit 14 insläppta mål på fyra omgångar. Försvaret har sett blekt ut. De släpper in mål från alla möjliga håll och kanter. Allting talar för nya insläppta mål även mot Leicester, som är starka fram i banan.

Hos Leicester saknas Ricardo Pereira och Ryan Bertrand. Samt att Patson Daka är tveksam till start, men Jamie Vardy finns ändå på topp. Nottingham riskerar fortsatt att sakna över en handfull spelare. Mittbacken Scott McKenna skadade sig under landslagssamlingen. Omar Richards, Orel Mangala och Moussa Niakhate är i sjukstugan. Emmanuel Dennis och Morgan Gibbs-White är tveksamma till att delta. Därmed har Leicester alla möjligheter att störa ett lynnigt Leicester och ta en förlösande seger.

Jag krånglar inte till det något mer utan lägger ett spel på en rak hemmaseger - att Leicester slår Nottingham i Premier League.

Speltips Leicester - Nottingham:
1. Odds 1.79 hos Pinnacle .

---
Preliminär startelva - Leicester:
Danny Ward, James Justin, Wout Faes, Jonny Evans, Timothy Castagne, Wilfred Ndidi, Harvey Barnes, Kiernan Dewsbury-Hall, Youri Tielemans, James Maddison & Jamie Vardy.

Preliminär startelva - Nottingham:
Dean Henderson, Neco Williams, Joe Worrall, Steve Cook, Renan Lodi, Ryan Yates, Remo Freuler, Brennan Johnson, Lewis O'Brien, Jesse Lingard & Taiwo Awoniyi.
---

This is the stats tab
This is the post tip