1x2-oddsen känns väldigt nyktra när Leicester City möter AS Roma på King Power Stadium, i den första av två semifinaler i Europa Conference League. Båda lagen tar turneringen på största allvar - eftersom den är deras enda chans till en pokal denna säsong. Då mycket står på spel mellan två jämnbra lag kan detta mycket väl bli en avvaktande tillställning med få gjorda mål.

Det är enkelt att sammanfatta säsongen för Leicester. Det har gått mindre bra i Premier League, där de befinner sig i mitten av tabellen. Det är 10 poäng upp till West Ham, som har den sista biljetten till Europa spel. Däremot har det gått lysande ute i Europa. I slutspelet har de tagit sig förbi Randers FC och Rennes, innan PSV slogs ut i kvarten. Efter ett mållöst möte på hemmaplan vänders ett underläge på Philips Stadion i Eindhoven, där James Maddison och Ricardo Pereira nätade innan fulltid.

Desto bättre har det gått för gästerna. Tränaren Jose Mourinho börjar få ordning på laget. I Serie A var de obesegrade i tolv omgångar innan det blev en förlust i helgen borta mot mästarna Inter. Ute I Europa har det också gått bra. Roma har tagit sig förbi Vitesse för att sedan slå ut Bodø/Glimt i kvarten, där Nicolo Zaniolo gjorde ett hattrick i returen på Stadio Olimpico. Han är skadad och missar denna match - precis som Bryan Cristante och Leonardo Spinazzola. Nicolo Zaniolo är ett rejält avbräck i offensiven.

I Leicester är det skador på Wilfred Ndidi, Ryan Bertrand, Jonny Evans och Boubakary Soumare. Samt att Jamie Vardy är tveksam till start. Då det är så himla lite som skiljer lagen åt väntas detta bli ett tajt första möte. Så något målkalas behöver detta verkligen inte bli. Därmed blir det ett spel på att det bli som högst två insläppta mål totalt i den första av två semifinaler.

Speltips Leicester - Roma:
Under 2,5 mål - odds 1.85 hos bet365 .

---
Preliminär startelva - Leicester:
Kasper Schmeichel, Ricardo Pereira, Wesley Fofana, Caglar Soyuncu, Timothy Castagne, Kiernan Dewsbury-Hall, Youri Tielemans, Harvey Barnes, James Maddison, Ademola Lookman & Patson Daka.

Preliminär startelva - Roma:
Rui Patricio, Roger Ibanez, Chris Smalling, Gianluca Mancini, Rick Karsdorp, Sergio Oliveira, Jordan Veretout, Matias Vina, Henrikh Mkhitaryan, Lorenzo Pellegrini & Tammy Abraham.
---

This is the stats tab
This is the post tip