Leicester har tappat formen och nu väntar ett lurigt Sheffield United

Senaste möten
Sheffield U - Leicester 1-2

Premier League
4. Leicester 35 17 8 10 65:36 59
8. Sheffield Utd 35 14 12 9 38:33 54

Leicester hemma
17 10 4 3 33:15 34

Formen
F, F, V, O, F

Senaste match
Bournemouth - Leicester 4-1

Sheffield U borta
17 4 9 4 14:19 21

Formen
F, V, O, V, V

Senaste match
Sheffield U - Chelsea 3-0

Det såg ju så bra ut för Brendan Rodgers Leicester. Men en formdipp deluxe har gjort att nu är det riktigt allvarligt. Man Utd är på samma poäng som Leicester - detta med blott tre omgångar kvar. Leicester är fyra på den sista CL-platsen och har kvar Sheffield hemma, Tottenham borta och slutligen.... Man Utd hemma. Ja, det är inte alls omöjligt att det blir en ren final om den fjärde och sista CL-platsen där. Men för att ens ge sig chansen måste Leicester åtminstone ta fyra poäng till inför den fajten och hoppas att United bränner bort sig.

Därför kommer vi garanterat se ett Leicester som går för tre poäng här mot Sheffield. Problemet? Ja, det har inte alls stämt för dem sista tiden. Bara en seger efter coronauppehållet har gjort att Leicester på allvar riskerar att bränna CL. Efter 3-0 hemma mot Crystal Palace och 1-1 borta mot Arsenal såg dippen ut att vara över. Då kom torsk med 4-1 (!) borta mot Bournemouth nu senast.

Nej, läget är väldigt pressat för hemmalaget. På andra sidan kommer ett Sheffield United fyllt av självförtroende efter tre segrar och ett kryss på fyra senaste. 3-1 mot Tottenham, 1-1 borta mot Burnley, 1-0 hemma mot Wolves och 3-0 hemma mot Chelsea. Starka papper! Noterbart så klart att det är på hemmaplan trepoängarna tas. Men Sheffield har nu chans att avsluta så start att de snor åt sig en Europa League-plats och därför kommer vi se ett bortalag som också sätter plattan i mattan och inte nöjer sig med något annat än minst en pinne här.

Preliminära elvor (Whoscored)

Leicester (4-1-4-1) Schmeichel - Justin, Bennett, Evans, Fuchs - Ndidi - Perez, Praet, Tielemans, Barnes - Vardy

Saknar: Amartey, Pereira, Chilwell, Maddison, Söyuncu (avstängd)
Osäkra: Albrighton

Sheffield U (3-5-2) Henderson - Basham, Egan, O'Connell - Baldock, Berge, Norwood, Osborn, Stevens - McBurnie, McGoldrick

Saknar: Freeman, Clarke
Osäkra: Fleck

SPELTIPS
Jag spelar båda lagen gör mål till 1.95 hos 888sport & bet365 (2/5 units).

Vad tror ni?

@lellesandahl på twitter

This is the stats tab
This is the post tip