Leicester ska försöka behålla sin CL-plats samtidigt som Sheffield United ska försöka ta tillbaka den EL-plats som laget tappade igår när Wolves och Spurs vann sina respektive matcher.

Hemmalaget gör inte många rätt sedan uppehållet. Vunnit en av sex matcher sedan omstarten. Trodde nog att kvittering mot Arsenal kunde vända det uppåt igen men trots en bra första halvlek mot Bournemouth där man tog ledningen så föll laget i andra. 0-4 i andra mot Bournemouth som varit usla i en längre period. Visserligen hemmaplan idag men ett betydligt tuffare motstånd väntar.

Sheffield United fortsätter att imponera och sett till spelschemat trodde jag inte de skulle orka spela ett så bra försvarsspel som de har gjort. De har vunnit mot Chelsea, Wolverhampton och Spurs inom tio dagar. Det gör att EL-platsen är i deras händer.

Sheffield signum är deras försvarsspel och hur de arbetar för varandra. De är synkade och organiserade på ett sätt som vi sällan ser. Det är svårt att hitta ytor som verkligen hotar Sheffield United. De låter motståndet få rulla boll men för att skapa heta målchanser så krävs det något extra.

Med Leicesters form så tror jag de kommer få svårt att hitta just de ytor som sårar Sheffield United. Iheanacho kommer finnas där längst fram och stångas med mittbackarna men jag är inte säker att han kommer få så många lägen. Det är samtidigt fem byten som får göras och att han blir ett utav dem är mer en regel än ett undantag.

Jag spelar Iheanacho under 0,5 skott på mål @4.33 med 3u hos bet365 .

Twitter @robiiinbetting

This is the stats tab
This is the post tip