Det är toppen mot botten på onsdagskvällen när Leicester tar emot krislaget Watford på King Power Stadium. Jag tror det kan passa rätt bra för Leicester att möta Watford här. Leicester spelar riktigt fin offensiv fotboll just nu och är mycket starka på hemmaplan. Kan The foxes få ett tidigt ledningsmål kan det rinna iväg bra.
Jag spelar Leicester -1,5 asian hcp till 2,07x hos bet365 .

Leicesters senaste matcher:
2-1 Everton
Brighton 0-2
2-0 Arsenal
Crystal Palace 0-2
Southampton 0-9

Watford senaste matcher:
Southampton 2-1
0-3 Burnley
Norwich 0-2
1-2 Chelsea
Everton 2-0

Leicester sitter på en magisk form just nu. Sex raka segrar med 19-2 i målskillnad (men då ska man komma ihåg att 9-0 mot Soton är inräknad där). Jamie Vardy sticker ut såklart med åtta mål på senaste sex matcher, men även Maddison, Ndidi och Chilwell har bidragit till att The Foxes parkerar på en stabil andraplats i ligan.
Nu är laget tillbaka hemma på King Power Stadium och när ligans sämsta lag kommer på besök har jag svårt att se något annat än en klar hemmaseger.

Quique Sanchez Flores tog över när Javi Gracia fick foten men förtroendet från Watfords styrelse blev inte långvarigt. 85 dagar på tränarposten fick Sanchez Flores, sedan skickades även han efter Watfords förlust
bottenbataljen mot Southampton. Och ännu står det inte klart med någon ny tränare som kan leda laget här mot Leicester – inte optimala förutsättningar direkt... Det finns uppgifter om att Nottingham Forests tränare Sabri Lamouchi ska ha erbjudits ett kontrakt, men att han ska ha tackat nej.
Watford krampar rejält i anfallsspelet samtidigt som defensiven läcker lite för mycket. Senast blev det alltså förlust mot bottenkollegan Southampton, vilket betydde Watfords fjärde förlust på de fem senaste försöken.

Leicester: Schmeichel; Pereira, Evans, Soyuncu, Chilwell; Ndidi; Maddison, Tielemans, Gray, Perez; Vardy
Watford: Foster; Femenia, Cathcart, Mariappa, Masina, Holebas; Capoue, Hughes, Doucoure; Gray, Deeney

Brendan Rodgers har sannerligen fått igång säsongens Leicester och man börjar undra om det är The foxes som ska utmana Liverpool om titeln istället för Man City.
Hur som helst, Watford har misslyckats med att göra mål i de tre senaste matcherna på bortagräs och jag har väldigt svårt att se det vända här. Här vinner Leicester med två mål eller mer.

SPEL: Leicester asian hcp -1,5 till 2,07
Hos bet365 – 2/5 units

www.spreadsheet.se/holmbergake
Twitter@Holmbergake

This is the stats tab
This is the post tip