Leicester går mot en ny kanonsäsong.
Final i FA-cupen och nu ska man "bara" sy ihop säcken med att nypa en Champions League-biljett. Man hade länge CL-biljetten i sin ägo förra säsongen, men lyckades slarva bort den sent, sent.
Nu är den läxan gjord. Tror jag.

Leicester tog sig alltså i söndags till en klassisk final; det i världens äldsta turnering – FA-cupen. Där väntar längre fram Chelsea på Wembley.
Men firandet blev minimalt.
Nu är det fokus på att behålla sin CL-plats.
Det var inte bara finalbilejetten som gladde i söndags, utan lika kul var det för The Foxes-fansen var att klubbens bäste spelare – James Maddison – då gjorde comeback efter skada. Han var bra som vanligt och lär nu ha fina chanser att starta när West Brom kommer på besök.

Efter finalen har sedan CL-utmanarna Chelsea och Liverpool bara kryssat medan West Ham förlorat... Så Leicester har ett toppläge att skaffa sig ett fyrapoängsförsprång till lag nummer 5 (West Ham) när det sedan bara återstår sex omgångar.
Men då måste WBA besegras och det är en uppgift som den här starka upplagan av Leicester ska lösa. Inte minst när skadeläget har ljusnat så – James Maddison betyder enormt mycket för The Foxes.

West Brom har när man inte haft någon större press på sig vunnit två raka matcher. Hoppet om nytt kontrakt lever därmed ett tag till, men man har fortsatt 10 poäng upp till fast mark och måste alltså fortsätta plocka treor. Och när man nu har börjat tro på det igen är det lätt att reaktionen kommer...
Jag tror Leicester vinner den här matchen, spelas -1 asian. Då får vi tillbaka insatsen om det blir en tajt uddamålsseger. Vid seger med 2 mål eller fler blir det vinst till oddset 2,07 hos bet365 .

Troliga startelvor.
Leicester City: Schmeichel; Fofana, Evans, Soyuncu; Albrighton, Ndidi, Tielemans, Castagne; Maddison; Vardy, Iheanacho
West Bromwich Albion: Johnstone; Furlong, O'Shea, Bartley, Townsend; Phillips, Yokuslu, Maitland-Niles, Robinson; Pereira; Diagne.

This is the stats tab
This is the post tip