James Maddison att skjuta minst två skott spelas.

Leicester, som jag skrev om förra helgen, är i ett jobbigt läge när det gäller tabelläget. Laget har tappat för mycket poäng för att kunna haka på däruppe, men är samtidigt alldeles för bra för att hamna i någon strid om nedflyttning. Tränaren Claude Puel har en svår uppgift att motivera sina spelare. Kommer dessutom bli svårare för varje vecka som går. Han kan få klara sig utan sin stora målskytt, Jamie Vardy. Anfallaren har haft magproblem i veckan och är ett frågetecken i den här matchen.

West Ham blandar mycket i sina prestationer. Det är svårt att veta var man har dem. Gjorde en helt okej insats mot Spurs på London Stadium, men Lamelas mål blev också det enda i det Londonderbyt. Får klara sig utan Yarmolenko, som skadade sig senast.

Spelet då?
James Maddison är en av Leicesters främsta offensiva vapen, och ett framtidsnamn för det England. Spelar som offensiv mittfältare och vill gärna hitta ytan mellan backlinje och mittfält. Hittar han rätt där så får han en anfallare som springer i djupled samt att han kan ta eget avslut. Maddison tar - för det mesta - även frisparkarna i Leicester.

På hemmaplan mot ett lag som får ses som aningen sämre ska Maddison ha bra chans att få iväg två skott.

Jag spelar James Maddison över 1,5 skott @1.72 hos bet365 med 3u.

Twitter @robiiinbetting

This is the stats tab
This is the post tip