Leicester tar emot West Ham på söndagen.
Mitt speltips: Leicester vinner, med insatsen tillbaka vid oavgjort.

En av PLs stora positiva överraskningar (West Ham) mot en av de mest negativa (Leicester). Ingen har väl missat att Rodgers Leicester har något av en mardrömssäsong där de framför allt läcker bakåt. Har också fortsatt en del skadeproblem där Castagne, Vardy, Fofana och Evans är skadade. Förra helgen åkte de ur FA-cupen mot Nottingham och i torsdags blev det en rätt tydlig Liverpooltorsk på Anfield. Valde då att vila/bänka ett par tongivande spelare som inte levererat senaste tiden. Nog bra väckarklocka.

Men tillgänglig trupp är bättre än de visat hittills. Finns en bra potential när de har dagen. Kan inte riktigt köpa att de ska vara såhär pass klara underdogs på hemmaplan. Varje match är unik med sina egna förutsättningar, men de stängde 2.50 hemma mot Arsenal för ett par månader sedan - kan inte köpa att de ska stå så mycket högre här.

West Ham gör som sagt en bra säsong. Men tycker de hackat lite spelmässigt senaste tiden där Antonio inte visat samma glödande form som inledningsvis den här säsongen. Dessutom hela kattsoppan runt Zouma som knappast påverkar truppen jättemycket, men det kan inte vara positivt heller. Lyckades vinna knappt med 1-0 i en chansfattig match mot Watford i veckan. Krånglade sig innan dess vidare i FA-cupen efter 120 minuters spel mot Kidderminster. Har en rätt tajt trupp där de litar mycket på Rice, Bowen och Antonio, som matchas hårt.

West Ham gör en bättre säsong, men i grunden tycker jag inte det ska skilja några mil mellan de här båda lagen. På bortaplan åker inte WH hursomhelst och vinner tror jag. Misslyckats att vinna i fem av de senaste sju bortamatcherna i ligan. Leicester har slagit Man U, Liverpool hemma och förlorat tight mot Spurs och Man C. Så visst kan de matcha de bättre lagen.

Trots en vilodag mindre - Leicester som underdog hemma mot West Ham är för bra för att inte syna tycker jag.

This is the stats tab
This is the post tip