Speltips: Leicester rak seger till 1.90 hos bet365

Leicester tar emot West Ham i Premier Leagues avslutande omgång klockan 17:30 under söndagseftermiddagen. Leicester är fortsatt piskade att vinna i och med två poängs gapet upp till Everton på säker mark. Förutsättningarna lyder:

Leicester behöver vinna. Vid förlust för Everton hänger Leicester kvar. Vid kryss för Everton går Leicester vid seger om på målskillnad och hänger kvar. Vinner Everton spelar Leicester oavsett resultat i sin egna match i the Championship 2023/2024.

Bortalaget West Ham har lyckats rida ut stormen som fanns för några veckor sedan och landa på säker mark i tabellen. Man har nu ingenting att spela för och kommer till den här matchen med viktigare saker i sikte: Finalen i Conference League om drygt en vecka.

Leicester ger sig själva chansen

Jag ser framför mig och kan tänka mig att West Hams tränare David Moyes kommer rotera en aning i den här matchen. Inte allt för mycket, då han vill hålla spelare fräscha och redo inför finalen, men det vore samtidigt dumt att dra på sig några skador på nyckelspelare. Detta ger så klart Leicester en fördel som inte har någonting att spara på över huvud taget. Det är sege som gäller och det kommer man gå för från minut ett hemma på King Power Stadium.

Enligt mig har Leicester en tillräckligt bra offensiv uppsättning spelare för att hänga kvar i Premier League. Det är defensivt som det enligt mig är alldeles för svagt. Här kommer man dock till en match där offensiven kommer prioriteras på ett annat sätt än den gjort under säsongen.

Mot ett möjligen roterat West Ham som inte har någonting att spela för, ger jag trots allt Leicester goda chanser att vinna och ge sig själva en sista chans att hänga kvar. Jag väljer att tro på Vardy, Maddison och kompani och spela Leicester rak seger till 1.90 hos bet365!
This is the stats tab
This is the post tip