Brendan Rodgers förväntas göra en rad förändringar till Europa League-matchen mot Zorya ikväll.

Premier League
4. Leicester 5 3 0 2 12:8 9

UKRAINSKA PREMIE LEAGUE
9. FK Zorya Luhansk 6 1 3 2 10:8 6

Senaste matcher

Leicester - Burnley 4-2
Leicester - Arsenal 0-2 (ligacupen)
Man City - Leicester 2-5
Leicester - West Ham 0-3
Leicester - Aston Villa 0-1

Zorya - Mariupol 0-1
Zorya - Shakhtar Donetsk 2-2
Lviv - Zorya 0-5
Dynamo Kiev - Zorya 1-1
Zorya - Kolos Kovalivka 1-1


Preliminära elvor (Whoscored)

Leicester (4-2-3-1) Schmeichel - Justin, Fofana, Morgan, Fuchs - Choudhury, Mendy - Ünder, Maddison, Albrighton - Iheanacho

Saknar: Pereira, Söyuncu, Ndidi, Amartey, Vardy, Slimani
Osäkra: -

Zorya (4-5-1) Shevchenko - Favorov, Vernydub, Hanna, Ciganiks - Kochergin, Kabaev, Ivanisenya, Yurchenko, Gromov - Gladkiy

Saknar: Kazakov, Makharadze
Osäkra: -

Leicester, utan Jamie Vardy, tar sig an ukrainska liganian Zorya på hemmaplan. På pappret ska det ju på alla sätt vara Leicester som tar detta. Vad vet vi om Zorya då? Ja, de är obesegrade i ligan men där tre kryss inte hjälpt dem särskilt mycket i tabellen. Förra säsongen så mötte Zorya Manchester United i gruppspelsfasen av Europa League och föll dubbelt. Med 0-1 på Old Trafford och 0-2 hemma i Ukraina. Zauri Makharadze och Maksym Kazakov kommer inte till spel i kväll och laget kommer senast från 1-1 mot Kolos Kovalivka.

Leicester har verkligen blandat och gett i säsongsinledningen. Man inledde säsongen helt strålande med 3-0 mot West Brom (b), 4-2 hemma mot Burnley och chockseger med 5-2 borta mot Man City. Därefter följde dubbla nederlag. 0-3 hemma mot West Ham innan landslagsuppehållet och 0-1 hemma mot Aston Villa efter uppehållet. Ett blytungt slag i ansiktet då Villas mål gjordes på tilläggstid och förstörde stämningen.

Rodgers väntas som sagt rotera i laget här, men trots det ser jag givetvis Leicester som favoriter. Så pass mycket ska det ändå skilja mellan ett topplag i Premier League och ett EL-lag från Ukraina.
Men med tanke på att Leicester väntas rotera så är det inte säkert att det blir en överkörning, även om jag utgår från att hemmalaget styr och ställer. Leicester har dessutom haft lite problem med målskyttet och saknar som sagt Vardy och några till bra spelare.

SPELTIPS
Jag spelar under 3 mål asian (pengarna åter vid exakt tre mål) till 1.71 hos Bethard , SpeedyBet eller FastBet (3/5 units).

Vad tror ni?

@lellesandahl på twitter

This is the stats tab
This is the post tip