SVERIGES BÄSTA STARTBONUS - Upp till 1250 kr i spelkrediter hos bet365 .

Leipzig - Atletico Madrid gör upp om vem som går vidare till semifinal.

Tyskarna tog sig enkelt vidare mot Spurs efter att ha vunnit båda matcherna med sammanlagt 4-0. Tuffare motstånd när spanska klubben Atletico Madrid står på andra sidan men tror Leipzig har en vettig chans här.

Atletico Madrid hade en svettig åttondelsfinal mot Liverpool. Vann hemmamötet med 1-0 men efter Chamberlains mål på Anfield fick det istället avgöras i förlängningen och trots att de låg under i den så vände de och kunde skicka ut regerande mästarna.

Tror på en fysisk match med många dueller och med tanke på att det är en polsk domare som inte är rädd för att blåsa så kan vi förvänta oss många fouls. Madrid har en offsidelina på 2,5 där överspelet är favorit. Så 12 fouls för Leipzig ska räcka för att gå över 13,5 frisparkar och det tror jag det finns goda förutsättningar för.

Jag gillar även spelet under 16,5 insparkar då jag går på linjen att det blir mycket avbrott i form av inkast och frisparkar. Atletico Madrid gillar inte när spelet vänder utan vill ha kontroll på matchen. En låg skottlina på 22,5 vilket känns korrekt men då ska det inte bli 17 insparkar i min bok.

Jag spelar Leipzig över 13,5 frisparkar @1.83 3u.
Under 16,5 insparkar @1.80 med 3u.
Båda spelen hittas under skapa ett spel hos bet365 .

Twitter @robiiinbetting

This is the stats tab
This is the post tip