Dags för semifinal i Champions League mellan Leipzig - PSG.

Tyskarna är nu framme i en semifinal efter att ha slagit ut Atletico Madrid i kvarten. Det var en jämn match med få heta målchanser men tycker ändå att Leipzig var det bättre laget. De ville och vågade mer än spanjorerna i slutet av matchen när det fortfarande stod 1-1.

PSG var på väg hem i kvarten mot Atalanta men Atalanta blev trötta sista 10 minuterna, vilket gjorde att de sjönk för långt ner i planen. Fransmännen kvitterade i sista ordinarie minuten och avgörandet kom senare på tilläggstid. De klarade den matchen och har nu ett liknande test framför sig när man återigen får all press på sig.

Leipzig spelar ett fysiskt spel och ska de stoppa Mbappé och Neymar så gäller det att spela på gränsen och många gånger även över den. En mot en går de förbi nästan alltid så har du innan uppbackning så finns det inte mycket till val annat än att riva ner motståndaren.

Blev 21 fouls och tre gula kort mot Atletico som inte utmanar man mot man som PSG gör. Paris fick 29 fouls med sig mot Atalanta samt sex gula kort på italienarna. Håller inte med bookien att underspelet ska vara favorit ikväll.

Jag spelar Leipzig över 2,5 kort @2.01 hos Nordicbet med 3u.

Twitter @robiiinbetting

This is the stats tab
This is the post tip